Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$63.468
% 4.97
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 63.468
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Galaxy Digital, BitGo Anlaşmasını Feshetti

Finans şirketi Galaxy Digital, kripto para saklama hizmeti veren BitGo ile yapılan anlaşmayı feshettiğini duyurdu.

Galaxy Digital, geçen yıl Mayıs ayında kripto para saklama hizmetleri sunan şirket için satın alma sürecini başlattığını duyurmuştu. Daha sonraki süreçlerde ertelenen 1.2 milyar dolarlık hisse senedi satın alma anlaşması, BitGo’nun mali tabloları sunmaması nedeniyle durduruldu.

Galaxy Digital, BitGo Hissesi Almaktan Vazgeçti

1.2 milyon dolarlık hisse senedi satın almayacağını açıklayan Galaxy Digital, fesih sebebi olarak BitGo’nun mali tablolarını sunmamasını gösterdi.

BitGo’nun 2021 yılı mali tablolarını 31 Temmuz’a kadar Galaxy Digital’e sunması gerekiyordu ancak, şirket bunu gerçekleştirmedi. Anlaşmanın o yılın sonuna kadar tamamlanması bekleniyordu. Yeniden yapılanma planı kuran Galaxy Digital’in ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) onayını beklerken hisse satın alımı ertelendi. BitGo’nun bu yıl mali tablo çizelgesini iletmemesiyle birlikte de yapılan 1.2 milyar dolarlık satın alma işlemi feshedildi.

Tüm bunlara ek olarak; Galaxy Digital, yapılan anlaşmanın feshi için herhangi bir tazminat ödemek zorunda kalmayacağını açıkladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir