Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.742
% 0.88
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.742
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Gala Music: Müzik ve Blok Zincir Teknolojisinde Yeni Çağ!

Gala MUSIC, LBank Exchange'de başlatıldı.

Müzik tutkunları ve blok zincir hayranları için heyecan verici bir gelişme! Çığır açan, merkezi olmayan müzik platformu Gala Music(MUSIC), resmi olarak LBank Exchange‘de başlatıldı.

Gala Music, müzik endüstrisinin evriminde önemli bir adımı işaret ediyor, blok zincir teknolojisinin gücünü müziğin evrensen diline entegre etmeyi hedefliyor.


İlginizi Çekebilir: TOKEN2049 Dubai’de Başlıyor!


Gala Music Vizyonu

Kendi katman 1 blok zincirleri olan GalaChain üzerinde oluşturulan Gala Music, sadece bir platform değil, adeta müzik sektöründe bir devrim niteliği taşıyor. Sanatçılara güç vermek ve dinleyiciler büyülemek için tasarlanan Gala Music, geleneksel müzik yayıncılığının zincirlerini adeta kırıyor. Sanatçılara benzersiz kontrol, şeffaflık ve iyileştirilmiş para kazanma seçenekleri sunmayı hedefliyor.

Dinleyiciler için ise Gala Music, müziğe zengin ve etkileşimli bir deneyimle doğrudan bağlanma aracı olarak görülüp, onları müzisyenlere özel erişim, etkinlikler, ürünler ve çok daha fazlasıyla doğrudan bağlamayı amaçlıyor.

Ödüllendirme Sistemi: MUSIC Token

Gala Music ekosisteminde, hayranları etkilemek için bir yardımcı olarak MUSIC token bulunmaktadır. Hayranlar; sanatçıları dinlediklerinde, paylaştıklarında ve desteklediklerinde MUSIC token ile ödüllendirilir. Bu tokenler, hayranların özel deneyimler, ürünler ve müzik gibi şeyleri satın alabilecekleri Gala Music Mağazası’nda harcanabilir.

Hedef Geniş Bir Kullanıcı Kitlesi!

Gala Music, farklı özelliklerden faydalanan geniş bir kullanıcı yelpazesine hitap eder:

  • Sanatçılar: Paraya dayalı bir sistemden yararlanır ve doğrudan hayranlarla etkileşim kurarlar.
  • Hayranlar: Ücretsiz müzik dinler ve ödüller kazanırlar.
  • Dinleyiciler: STGE uygulamasında ve mobil uyumlu site üzerinde reklamsız müzik dinler, ekosistemin büyümesine katkıda bulunurlar.
  • Parça sahipleri: Parçaları satın alabilir ve barındırabilir, karşılığında MUSIC jetonları kazanabilirler.

Gala Music, LBank Exchange’de!

Gala Music, LBank Exchange'de başlatıldı.

Gala Music’in LBank Exchange’de başlatılması, platformun erişim ve erişilebilirliğini genişleten stratejik bir hamledir. Yenilikçi yaklaşımı ve kullanıcı dostu hizmetleriyle bilinen LBank, Gala Music’in gelişmesi için uygun bir ortam sağlamaktadır. Bu iş birliği, müzik endüstrisi ve blok zincir teknolojisinin daha geniş kabulü ve entegrasyonu için önemli bir yol açar.

Bu adım, sadece platformların bir listesine girmekten daha fazlasıdır. Müzik ve blok zincir teknolojisinin uyumlu bir şekilde bir araya geldiği ve gelecekte yönelik atılan bir adımdır. Teknolojinin sanatla buluşmasının öncülüğünü sağlar.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir