Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.661
% 0.20
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.661
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Gala, Hack Paniği Nedeniyle Düştü

Blockchain tabanlı oyun projesi Gala, pNetwork‘de yaşanan akıllı sözleşme saldırısının yarattığı korku nedeniyle yaklaşık yüzde 30‘luk bir düşüş yaşadı.

Blockchain tabanlı oyunlara odaklanan Gala, hack paniği nedeniyle güçlü satış yedi. Olayla ilgili açıklama yapan ekip, bunun bir fud olduğunu ve hack olayının yanlış anlaşıldığını aktardı. Oyun projesi, Ethereum tabanlı akıllı sözleşmelerinin güvenli olduğunu ve projenin sorunsuz çalıştığını belirtti. Ekip topluluğu sakin olmaya davet ederken, kripto para yatırımcıları arasında dönen fud söylemlerinin asılsız olduğunu aktardı.

Gala, pNetwork Ağındaki Saldırı Nedeniyle Etkilendi

Oyun projesi Gala, kendi ağında herhangi bir saldırı olmadığını sosyal medya aracılığıyla duyurdu. Yaşanan olay, DeFi projesi pNetwork tarafına yapılan bir mint saldırısı ile gerçekleşti.

pNetwork, platformunda sunduğu pGALA ürününde mint saldırısı gerçekleştiğini duyurdu. Anonim bir hacker tarafından gerçekleştirilen saldırıda, yaklaşık 1.5 milyar dolarlık pGALA token’i mint edildi. Elinde bulunan milyar adetlik token’i satmaya başlayan hacker, yaklaşık 4 milyon dolarlık bir nakiti ele geçirdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan pNetwork ekibi, pGALA token’lerinin satın alınmaması gerektiğini dile getirdi. Ekip ağ aktivitelerini durdurarak sorunları çözmek için mesaiye başladı.

Ayrıca pNetwork ekibi, Gala ağında herhangi bir güvenlik ihlali olmadığının altını çizdi. Ekip, saldırının BNB Chain ağındaki DeFi havuzuna gerçekleştiğini duyurdu. Bu havuz pNetwork tarafından işletiliyor ve Gala ağından bağımsız hareket ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir