Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.625
% 0.15
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.625
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Gala Games Nedir? GALA Coin Ne İşe Yarar?

Gala Games nedir? Gala Games, Blockchain alanında NFT tabanlı oyna-kazan (P2E) oyunları piyasaya süren bir platformdur. Bu makalede Gala Games nedir, ne sunar, GALA coin nedir, ne işe yarar, nasıl alınır gibi yatırımcıların merak ettiği soruların yanıtlarını bulabilirsiniz. Coinmuhendisi.com olarak, merak eden okurlarımız için hazırladık.

Gala Games nedir?

Gala Games, NFT tabanlı oyna-kazan (P2E) oyunları yapan bir Blockchain projesidir. Proje, Farmville gibi efsanevi oyunların yapımcısı olan Zynga’nın kurucularından Eric Schiermeyer tarafından kurulmuştur. Proje, blok zinciri teknolojisi aracılığıyla çeşitli oyunlar geliştirilmesine ve bu oyunların mümkün olan en geniş kitleye erişmesine olanak tanımak için kurulmuştur. Platformun şu an için Town Star ve Town Crush isimli iki oyunu Beta aşamasındadır. Bununla birlikte Gala’nın şu an geliştirme aşamasında olan 10 oyunu bulunmaktadır. Platformun ayrıca Vox isimli çeşitli avatarlardan oluşan bir NFT koleksiyonu da mevcuttur. Bu avatarlar, Gala Games’in oyunları içerisinde kullanılabilmektedir.

Platform içerisindeki oyunlar tamamen merkeziyetsizdir. Gala, bu yöntemle oyunların yönetimini oyunculara bırakmayı amaçlamaktadır. Ayrıca Gala, oyuncuların emek vererek oluşturduğu oyun içi karakter ve öğelerin tek bir tuşla silinmesinin de önüne geçmeyi hedeflemektedir. Bunu ise Blockchain teknolojisi sayesinde yapar. İster NFT ister normal öğe olsun oyun içindeki tüm varlıkları oyuncuların kontrolündedir.

GALA coin ne işe yarar?

GALA coin, Gala Games’in yardımcı tokenidir. Bu token, platformun tüm oyunlarında çeşitli kullanım durumlarına sahiptir. Ayrıca, sahiplerine yönetişim ve ek gelir gibi çeşitli avantajlar sunar. Örneğin GALA’yı elinde bulunduran kullanıcılar, oynadıkları oyunun yönetimine katılabilmektedir. Ayrıca, Gala Games üzerinde söz sahibi olabilmekte ve hangi oyuna ne kadar fon ayrılması gerektiği gibi kritik karar alma süreçlerinde oy kullanabilmektedir.

Bununla birlikte, oyun içi NFT gibi öğelerin ticareti GALA ile yapılmaktadır. Avatar veya karakterinizi geliştirecek bir iksir olsun, hemen hemen her şey GALA ile alınmaktadır. Bununla birlikte, kullanıcıların, GALA ödülleri kazanması da mümkündür. Kullanıcılar, Gala ağındaki Node’ları çalıştırmaları karşılığında GALA coin ödülleri kazanabilmektedir.

GALA nasıl alınır?

Gala Games, mevcut olarak birçok büyük kripto para borsası tarafından listelenmektedir. GALA’nın işlem gördüğü borsalar arasında Binance, OKX, Bybit ve Bitget öne çıkmaktadır. İlgili yatırımcılar, öncelikle bu borsalardan birine üye olmalı ve kimliklerini doğrulamalıdır. Bunun ardından, işlem sayfasına girmeli ve GALA coin’e uygun paritelere bakmalıdır. Daha sonra ise, bu paritelere uygun bir varlığı cüzdanlarına yatırmalı ve GALA için alım emri vermelidir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir