Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.035
% 1.09
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.035
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Futbol Süperstarı, Bu NFT Tokenleri Satın Aldı!

Bir futbol süperstarı olan Neymar Jr, iki olan Bored Ape Yacht Club NFT token’i satın alarak NFT dünyasına girdi. Neymar, Yuga Labs tarafından geliştirilen ödüllü NFT’leri satın almak için 1,1 milyon dolardan fazla harcadı. Bored Ape Yacht Club NFT’lerinin taban fiyatı 124 ETH’nin üzerinde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Neymar aldı, BAYC NFT taban fiyatı 124 ETH’nin üzerine çıktı

Ünlü futbol yıldızı Neymar Jr, 1,1 milyon doların üzerinde bir fiyata iki Bored Ape Yacht Club NFT satın aldı. Ünlü bir futbol ünlüsü tarafından Bored Ape Yacht Club NFT’lerinin satın alınması, yatırımcılar arasında yükseliş görünümünü ateşledi.

Yuga Labs tarafından geliştirilen ve en yüksek hasılat yapan NFT koleksiyonlarından biri olan Bored Ape Yacht Club’ın taban fiyatı bugün 124 ETH’yi geçti. 124 ETH, 2022’nin başından bu yana en yüksek taban değeri olduğundan, bu NFT koleksiyonu için önemli bir kilometre taşı.

İlginç bir şekilde, futbol süperstarı Neymar Jr, dijital koleksiyonlarla ilgilendi ve iki Bored Ape Yacht Club NFT satın aldı. Kaynaklara göre, futbolcu 10.000’lik koleksiyondan üç NFT satın almak için 1,1 milyon dolardan fazla harcadı. İmza ifadeli ve smokinli Bored Ape 6633, koleksiyonun en pahalı NFT’lerinden Bored Ape 5269, mücevherli dişleriyle Bored Ape 10953 artık Neymar Jr’ın mal varlığı arasında.

Bored Ape Yacht Club NFT’lerinin ünlüler ve spor fenomenleri tarafından satın alınması, dijital varlık koleksiyonunun popülaritesini artırıyor. Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere bir NFT tokeni olan ApeCoin’in yakın zamanda piyasaya sürülmesi, dijital varlıkta payı olan BAYC NFT’lerinin sahiplerine dikkat çekti.

Brezilyalı futbolcu artık OpenSea ve dijital varlık ekosistemindeki en değerli koleksiyonlardan birinden iki NFT’ye sahip. Kaynaklar, Neymar Jr’ın BAYC koleksiyonundaki üç benzersiz NFT’den ikisi için 521.000 dolar, 624.000 dolar ödediğini ortaya koydu. Neymar artık ‘EneJayVault’ cüzdanında toplam 3 NFT’ye sahip.

Daha fazla araştırma, satın almanın OpenSea platformunda yapıldığını gösterdi. Neymar, satın alma işlemini gerçekleştirmek ve NFT’ler için ödeme yapmak için ‘EneJayVault’ cüzdanını kullandı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir