Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.922
% 0.60
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.922
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

FTX Karmaşası: Üç Eski Yönetici Kovuldu

İflas eden ve yeni CEO atanan FTX şirketinde, Sam Bankman-Fried’a (SBF) yakın üç eski üst düzey yönetici kovuldu.

Kripto endüstrisinin en önemli şirketlerinden biri olan FTX, iflasının ardından çalkantılı süreçler yaşıyor. Kurucusu ve CEO’su Sam Bankman-Fried’ın istifa etmesi ve davalık olması, süreçleri karmaşık hale getirdi. Yerine atanan yeni CEO, kurumsal denetimlerde böylesine bir başarısızlığı ilk defa gördüğünü dile getirdi. Yeni CEO John J Ray, şirketi lanetlerinden arındırmak için yoğun mesai harcıyor. Son olarak yeniden yapılanan FTX, eski CEO SBF’nin üç yardımcısını kovdu.

FTX, Sam Bankman-Fried’ın Üç Yardımcısını Kovdu

Yeniden yapılanmaya çalışan FTX, eski CEO Sam Bankman-Fried’ın (SBF) üç üst düzey yardımcısını kovdu.

Kovulan yöneticiler, Alameda Research‘ü yöneten Caroline Ellison, FTX’in kurucu ortağı Gary Wang ve mühendislik direktörü Nishad Singh oldu. Ancak şirket, bu isimleri işten çıkarırken şahıslar ile iletişim kurulduğuna dair bir bilgi paylaşmadı.

Müşterilerin fonlarını kullanan ve Alameda Research‘ü ayakta tutmak isteyen SBF, bu üç kişiyle birlikte hareket etti. Özellikle Ellison, dolandırıcılık oklarının hedefinde oldu.

FTX’in yeni CEO’su, tüm süreçleri takip ettiğini ve nelerin yaşandığını anladığını dile getirmişti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir