Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.731
% 0.49
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.731
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

FTX Group’un Alt Şirketi, 175 Milyon Dolar Sağlayacak

Birleşik Krallık FTX

FTX Group‘un alt şirketi LedgerX, ana şirketin iflas işlemlerinde kullanılmak üzere 175 milyon dolar tahsis edecek.

Ay başında sansasyonel bir etkiyle kripto endüstrisini sarsan şirket, yeniden yapılanma ve iflas sonrası süreçler ile mücadele ediyor. FTX Group, alacaklılarına ve mağduriyetlere çözüm aramaya başladı. Bölüm 11 iflas başvurusu sonucunda, şirketin varlıkları ve yükümlülükleri denetleniyor. Bu süreçlerin ortasında, FTX Group bünyesinde yer alan LedgerX‘in attığı adım dikkat çekti. Alt şirket, iflas işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla 175 milyon dolarlık bir fon sağlayacak.

FTX Group Bünyesinde Yer Alan LedgerX, İflas Sürecine Destek Verecek

FTX Group bünyesinde yer alan LedgerX, CFTC düzenlemeleri için ayırdığı 250 milyon doları kullanmak için onay aldı. Alt şirket, bu paranın 175 milyon dolarını iflas sürecine tahsis edecek.

CFTC‘nin bir sözcüsü, LedgerX‘in tahsis edeceği miktarın alacaklılar için kullanılabileceğini belirtti. FTX‘in yaklaşık 1 milyon alacaklısı ve milyarlarca dolar borcu bulunuyor.

Raporlara göre, tahsis edilecek bu miktar hemen kullanıma geçirilebilecek. FTX‘in iflas etmesi nedeniyle LedgerX, CFTC düzenleme başvurusunu geri çekmişti. Boşa çıkan paranın, iflas sürecini kolaylaştırmak amacıyla kullanılması hedefleniyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir