Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.805
% 1.11
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.805
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

FTX Eski Yöneticileri Yeni Borsa Kuruyor!

FTX, FTT, FTX açılacak mı, FTX battı, FTT token,Sam Bankman-Fried

FTX kripto borsasının eski yöneticileri, Dubai merkezli yeni bir kripto para borsası olan Trek Labs‘ı kurmak için bir araya geldi.

Eski FTX avukatı Can Sun, Trek Labs’ı yönetirken, şirketin İngiliz Virgin Adaları’ndaki holding şirketinin CEO’su olan eski FTX çalışanı Armani Ferrante, projeye destek sağlıyor ve aynı zamanda borsaya entegre edilmiş bir kripto cüzdanı olan Backpack’i işletiyor.

Dikkatinizi Çekebilir: XRP ‘de Büyük Yükseliş Gelecek Mi?

Sun, FTX’in müşteri fonlarını korumadaki başarısızlığından çıkardıkları dersleri kullanarak, Backpack Exchange‘in çok taraflı hesaplama (MPC) tekniğini entegre eden bir kendi kendine saklama çözümü sunduğunu belirtiyor. MPC, fonların taşınmadan önce birkaç tarafın bir işlemi onaylamasını içeren güvenli bir teknik sunar.

Trek Labs, Backpack Exchange‘in beta aşamasında olduğunu ve bu ay içinde daha geniş bir lansman yapmayı planladığını açıkladı. Ekip, yeni borsalarını FTX’in yaşadığı sorunları aşmak ve müşteri fonlarını daha güvenli bir şekilde yönetmek için kurduklarını vurguluyor.

Öte yandan, FTX’in eski genel danışmanı Can Sun, FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried‘in dolandırıcılık davasında tanık olarak yer aldı. Sun, müşteri fonlarının kullanıldığını öğrendiği gün FTX’teki görevinden ayrıldığını belirtti. Bankman-Fried, dolandırıcılık suçlamalarının tamamından mahkum edildi.

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir