Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.801
% 1.99
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.801
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

FTX, En Büyük Alacaklılarına 3 Milyar Dolar Borçlu

İflas başvurusunda bulunan FTX‘in en büyük 50 alacaklısına yaklaşık 3,1 milyar dolar borcu var.

Çok kısa bir süre önce iflas masasına oturan FTX, sektörün kara bulutu olmayı sürdürüyor. İflasa kadar giden süreçte zaten birçok sorunu beraberinde getiren borsanın verdiği zararlar büyüyor. Alacaklı olduğu bildirilen 100 bin kişinin 1 milyona ulaşabileceği belirtilmişti. En büyük alacaklılarına 3 milyar dolar borçlu olduğu göz önüne alınırsa FTX’in içinde bulunduğu bataklık bir hayli derin.

FTX’in En Büyük Alacaklılarına Borcu 3 Milyar Doların Üzerinde

ABD iflas mahkemesine başvuruda bulunan kripto para borsası FTX, en büyük 50 alacaklısına yaklaşık 3,1 milyar dolar borcu olduğunu söyledi.

FTX, 11 Kasım’da Delaware’de en yüksek profilli kripto krizlerinden birinde iflas başvurusunda bulundu. Böylece, tahmini 1 milyon müşteriyi ve diğer yatırımcıları milyarlarca dolarlık toplam kayıpla karşı karşıya bıraktı.

Borsa, Cumartesi günü yaptığı bir mahkeme başvurusunda, isim vermeden, ilk on alacaklısına yaklaşık 1,45 milyar dolar borçlu olduğunu söyledi. En büyük 50 alacaklıya 3,1 milyar dolar borcu olduğunu açıklayan borsa ayrıca, küresel varlıklarına ilişkin stratejik bir inceleme başlattığını ve bazı işletmelerin satışı ya da yeniden düzenlenmesi için hazırlık yaptığını belirtti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir