Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$62.016
% 0.65
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.016
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

FTX, Bazı Birimlerinin Satılması İçin Onay Aldı

Birleşik Krallık FTX

FTX iflas sürecini denetlemekle görevli yargıç, kripto borsasının alacaklılarına geri ödeme yapılması için bazı birimleri satma onayı verdi.

FTX iflas süreci tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bilgilere göre 117 kadar alıcı FTX’in bazı bağımsız olarak işletilen iştiraklerinden bir ya da daha fazlasını satın almakla ilgilendiğini ifade etmişti. İflas sürecini denetleyen yargıç konu ile ilgili karar verdi.

Bir mahkeme dosyasına göre , Delaware İflas Mahkemesi Yargıcı John Dorsey, FTX’in dört önemli biriminin satışını onayladı. Bu birimler arasında türev platformu LedgerX, hisse senedi alım-satım platformu Embed ve bölgesel kolları FTX Japan ve FTX Europe yer alıyor.

Borsanın avukatları, varlıkların değer kaybetme riskini gerekçe göstererek 15 Aralık’ta dört birimin satışı için mahkemeden izin istemeye başlamıştı. Halihazırda FTXAvrupa’nın lisansları askıya alınmış, FTXJaponya ise faaliyet durdurma kararlarına maruz kalmıştı.

Ayrıca borsanın eski CEO’su Sam Bankman-Fried, geçtiğimiz günlerde kullanıcılara geri ödeme çabalarına yardımcı olmak için kişisel varlıklarını kullanma sözü verdiğini söylemişti.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version