Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.340
% 1.54
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.340
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

FTX Alacaklı İsimleri Bir Süre Mühürlü Kalabilir !

Şirket, FTX alacaklı isimleri için, bu isimleri yayınlamanın ilk etapta mahremiyeti tehlikeye atabileceğini savundu.

Delaware iflas yargıcı, FTX’in alacaklıları listesinin en az üç ay daha kapalı kalmasına izin verdi.

Sam Bankman-Fried‘in tasfiyesine nezaret eden Yargıç John Dorsey, medya kuruluşlarının ve ABD hükümetinin yasal süreci şeffaf tutma teklifini reddetti, ancak gelecekteki bir duruşmada fikrini değiştirebileceğini belirtti.

Çarşamba günü yapılan bir duruşmada Dorsey, “Bu noktada açıklamayı isteyeceğimi söylemek konusunda isteksizim,” dedi.

“İtirazları geçersiz kılacağım ve [alacaklı listelerinin] bu noktada kapalı kalmasına izin vereceğim” diye ekledi ve konuyu üç ay sonra gözden geçireceğini söyledi. “Burada olmayan kişilerden bahsediyoruz – adları ve bilgileri ifşa edilirse risk altında olabilecek kişilerden.”

Sullivan & Cromwell’de FTX’i temsil eden bir avukat olan Brian Glueckstein, mahkemeye “müşterilerin ve diğer paydaşların hassas kişisel bilgilerini çıkarmak” ve “borçlunun müşteri listesindeki değeri bir varlık olarak korumak” istediğini söyledi. yargılamanın sonraki bir aşamasında.

Dikkatinizi Çekebilir : FTX İflas Avukatlarına Hızlı Çalışmaları İçin 12 Milyon Dolar Ödedi !

FTX

Dorsey, iflas sırasında müşteri adlarının bir listesini yayınlamanın norm olacağı iddialarına rağmen, mahremiyetin korunmasını en önemli şey olarak gördü.

Adalet Bakanlığı’nın iflas meselelerinden sorumlu bölümü olan ABD Mütevelli Heyeti’ni temsil eden Juliet Sarkessian,

“Halkın adli kayıtlara erişme hakkı vardır ve yalnızca çok sınırlı koşullar altında bir federal mahkeme bu erişimi kısıtlayabilir veya reddedebilir. Müşteri ve diğer alacaklı bilgilerinin borçluların istediği ölçüde çıkarılması, yalnızca bu şeffaflık eksikliğini artıracaktır” dedi.

Daha fazla şeffaflık lehine tartışan medya kuruluşlarını temsil eden avukatlar da Juliet Sarkessian fikrine katıldı.

Bloomberg, Dow Jones, New York Times ve New York Times’ı temsil eden hukuk firması Finger & Slanina’dan David Finger,

“Bu alacaklı listelerinin halka açıklanması sonucunda herhangi bir kimlik hırsızlığı veya dolandırıcılık meydana geldiğine dair bu mahkemeye sunulan kesinlikle hiçbir kanıt yok” dedi. 

Geçen yıl, benzer yargılamaların bir parçası olarak, bir yargıç, iflas etmiş kripto borç veren Celsius Network’ün yüzbinlerce kullanıcısı hakkında bilgilerin serbest bırakılmasını emrederek, taciz veya hırsızlığa karşı savunmasız hale gelebileceklerinden korkmuştu.

Hareketin , kullanıcıları gizlilik konusunda benzer bir ikilem içinde olan ve davası önümüzdeki hafta New Jersey mahkemesinde görülecek olan BlockFi gibi diğer iflas etmiş kripto şirketlerinin müşterileri için de etkileri olabilir .

 

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir