Kriptolar:
30444
Bitcoin:
$60.639
% 0.02
BTC Dominasyonu:
%53.3
% 0.38
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 0.63
Korku & Açgözlülük:
30 / 100
Bitcoin:
$ 60.639
BTC Dominasyonu:
% 53.3
Piyasa Değeri:
$2.25 T

FriendTech Base’ten Ayrılıyor, Yeni Blockchain’e Geçiyor

FriendTech

Coinbase’in içinde barındırdığı Ethereum Layer 2 ağı, Base ile resmi olarak bağlarını koparan Web3 sosyal ağı FriendTech, blockchain altyapı sağlayıcısı Conduit ile ortaklaşa geliştirilen yeni bir blockchaine geçmeye hazırlanıyor.

FriendTech’in yerel para birimi, ağ tarafından “tamamen devredilebilir bir gaz tokeni” olarak kullanılacak; protokol değişiklik için bir tarih belirtmedi, ancak blockchain geliştikçe kullanıcılarını “önümüzdeki aylarda” bilgilendireceğini X üzerinde duyurdu.

İlginizi Çekebilir: Norveç Yetkilileri, Ronin Saldırısından 5,7 Milyon Doları Geri Aldı

Açıklama herhangi bir ayrıntı içermese de, FriendTech’in kurucu ortağı Racer’in ekibin Base’den uzaklaşmak istediğini belirten son kamuoyu açıklamaları kararı tamamen sürpriz olmaktan çıkarıyor. Racer’in o dönemdeki duyurusu FriendTech’in token fiyatında %20’lik bir düşüşe yol açmıştı.

En son açıklamaya fiyatın olumsuz yanıt verdiği görülse de, son yirmi dört saat içinde %11 artış kaydedildi.

Belirli kullanıcıların içeriğine erişim sağlayan anahtarların alıcıları ve satıcıları açısından katılım platformda düşmüş durumda. Ağ üzerindeki işlem aktivitesi, FriendTech’in “v2” güncellemesinin piyasaya sürülmesiyle Mayıs ayı başında kısa bir süreliğine artış göstermişti, ancak bu rakamlar o zamandan beri v2 öncesi döneme benzer seviyelere düşmüş durumda.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

FriendTech Base’ten Ayrılıyor, Yeni Blockchain’e Geçiyor” te bir düşünce

  1. Pingback: Orbit Chain İstismarcısı 47.7 Milyon Doları Tornado Cash'e Taşıdı - Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir