Kriptolar:
30464
Bitcoin:
$61.999
% 1.27
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.36
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 1.43
Korku & Açgözlülük:
51 / 100
Bitcoin:
$ 61.999
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.29 T

FRIEND, Piyasaya Sürülmesinin Ardından Düşüş Yaşıyor

Friend.Tech‘in yerel tokeni FRIEND, platformun 2. versiyonunun lansmanı ve beraberindeki token airdrop’unun ardından çalkantılı bir çıkış yaşadı. Başlangıçta 169 dolara yükselen token, hızla 2,5 dolara düştü ve bu da fiyatını önemli ölçüde etkileyen likidite sorunlarının altını çizdi.

Friend.Tech‘in 2. versiyonunun lansmanı, finansal tartışmaları ve ağ oluşturmayı teşvik etmeyi amaçlayan Para Kulübü de dahil olmak üzere yeni özellikleri tanıttı. Gelecek vaat eden güncellemelere rağmen tokenın değeri, piyasa belirsizliklerini ve likidite zorluklarını yansıtan aşırı dalgalanmalar yaşadı.

Platformun %100 token airdropuna ilişkin anlık görüntüsü, kullanıcılar arasında beklenti yarattı. Bununla birlikte, bazıları airdroplarını talep ederken zorluklarla karşılaştı ve birçoğu süreçle ilgili hayal kırıklığını dile getirdi. Ek olarak, airdropun dağıtımıyla ilgili endişeler ortaya çıktı; raporlarda önde gelen içerik oluşturucuların perakende yatırımcılarla karşılaştırıldığında orantısız derecede büyük bir pay aldığı belirtiliyor.

DYOR’un kurucusu Hitesh Malviya, tokenin fiyat düşüşünü, geçen hafta Renzo’nun tokenında yaşananlara benzer likidite sorunlarına bağladı. Önde gelen içerik oluşturucuların arzın çoğunluğunu elde ettiği ve perakende yatırımcılara beklenenden önemli ölçüde daha az para bıraktığı konsantre dağıtımın etkisini vurguladı.

Tokenin çıkışıyla ilgili zorluklara ve belirsizliklere rağmen Friend.Tech, yayınlandığı tarihte bu konular hakkında açıklama yapmamıştı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir