Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.916
% 1.00
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.916
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Fox Business’e göre, BlackRock , spot Bitcoin ETF onayının gelecek Çarşamba günü bekleniyor.

Dünyanın en büyük varlık yöneticisi BlackRock, Fox Business’ın raporuna göre, SEC’nin önümüzdeki Çarşamba günü için spot Bitcoin ETF başvurusunu onaylamasını bekliyor. Şirket aynı zamanda, yaklaşık 600 işi veya çalışanın %3′ünü azaltmayı planlıyor.

Fox Business’da yer alan bir rapora göre, dünyanın en büyük varlık yöneticisi ve Spot Bitcoin ETF’sini piyasaya sürmeye çalışan firmalardan biri olan BlackRock, başvurusunun gelecek Çarşamba günü onaylanmasını bekliyor.

BlackRock, geçtiğimiz Cuma günü güncellenmiş 19b-4 dosyalarını sunan birkaç şirketten biridir ve bu dosyalarla önerilen Spot Bitcoin ETF’leri için başvuruda bulunmuştur. Diğer başvuruda bulunan şirketler arasında Grayscale Investments, Valkyrie, ARK 21Shares ve Invesco bulunmaktadır. Cboe BZX borsası, geçtiğimiz hafta aynı zamanda VanEck, WisdomTree, Pando Asset AG ve Franklin Templeton için de formlar sunmuştur.

Spot Bitcoin ETF’lerinin onaylanması, kripto savunucuları tarafından büyük bir heyecanla beklenmektedir. Bu fonların kripto sektörüne milyarlarca dolarlık yeni fon getirebileceğine bahse girenler, Bitcoin’in fiyatının son aylarda hızla yükselmesiyle, sadece fiyat üzerinden vadeli sözleşmelerle değil, doğrudan Bitcoin tutan borsa işlemli ürünlerin olasılığına olan piyasa heyecanını göstermiştir.

Fox Business'e göre, BlackRock , spot Bitcoin ETF onayının gelecek Çarşamba günü bekleniyor.Bu arada, kripto şüphecileri, Bitcoin’in çok volatil ve düzenlenmemiş olduğunu ve bu nedenle sağlıklı bir piyasayı destekleyemeyeceğini savunmuşlardır. Finansal düzenlemelerin artırılması için lobilenen tarafsız kar amacı gütmeyen Better Markets adlı kuruluş, SEC’ye bir mektupta, spot bitcoin ETF’lerinin onaylanmasının “tarihi boyutta bir düzenleme hatası” olacağını belirtti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir