Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.724
% 4.92
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.724
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Fold, Bitcoin Ödüllü Pokémon GO Benzeri Oyununu Başlattı

Kripto şirketi Fold, oyuncuları Bitcoin ile ödüllendiren Pokémon GO benzeri bir oyun başlattı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir banka kartı ve alışverişlerde Bitcoin olarak cashback veren uygulama işleten bir kripto şirketi olan Fold, Pokémon GO benzeri bir oyun başlattı. Şirket oyunun resmi olarak piyasaya sürüldüğünü ve Pokémon GO yaratıcısı Niantic ile aynı amaç için ortaklık kurulduğunu duyurdu. Oyun, kullanıcıların “her 10 dakikada bir” Bitcoin ve diğer ödülleri ararken çevrelerini keşfetmelerine olanak tanıyor.

Fold CEO’su Will Reeves oyunun ödül mekanizması hakkında şunları söyledi:

“Başlangıçta, bir Bitcoin birimi olan 1-10.000 aralığında satoshi kazanabilirsiniz, ancak aynı zamanda Fold uygulaması aracılığıyla daha da fazla Bitcoin kazanmanızı sağlayan spinler de kazanabilirsiniz.”

Reeves ayrıca gelecekte kullanıcıların gerçek koleksiyon öğeleri de bulabileceklerini ekledi.

Şirket bu oyun ile kripto ile ilişkili olmayan kullanıcıları da platforma çekmeyi amaçlıyor. Reeves, şirketin bugün Bitcoin’i olmayan 100 milyon kullanıcıyı hedeflediğini söylüyor. Şu anda ABD’nin de dahil olduğu birçok bölgede oyunun mevcut olduğunu söyleyen Reeves, gelecekte daha fazla bölgenin destekleyeceğini belirtti ve ekledi:

“Bitcoin ile eğlence ve topluluğa odaklanan yeni bir etkileşim ortamı yaratarak Bitcoin’in doğal ağ etkilerinden yararlanmayı umuyoruz. Ayrıca, bu, Bitcoin cüzdanlarını mobil oyunlar dünyasına yerleştirmek için bir emsal teşkil ediyor.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version