Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.664
% 0.66
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.664
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Flux (FLUX) Coin Nedir?

Flux, Web3 için yüksek kullanılabilirlik altyapısı sağlayan ve merkeziyetsiz şekilde yönetilen bir hesaplama platformudur. Platformun yerel kripto para birimi FLUX’dır. Ethereum blok zincirinde çalışmaktadır.

Flux projesi 2021 yılında Daniel Keller, Tadeáš Kmenta ve Parker Honeyman tarafından hayata geçirilmiştir.

Eski ismi Zelcash (ZEL) olarak bilinen kripto para, 27 Mart 2021’de Flux olarak yeniden adlandırılmıştır. Flux coin, bulut teknoloji sayesinde kullanıcılara verilerini merkeziyetsiz ve güvenli bir ortamda depolayabilme olanağı tanımaktadır.

Flux’ın Blockchain eksositemi içerisinde birçok ortaklığı mevcuttur. Buna göre Flux; Kadena, Firo ve Presearch blok zincirlerinin altyapılarını barındırır ve dağıtır. Ayrıca Coinbase Rosetta, Kusama ve Polkadot node’larını kendi bünyesine alır. Bu nodel’lar, Flux üzerinde çalışabilmektedir.

Ethereum, Binance Smart Chain, Tron ve Solana ağlarında farklı versiyonları bulunan token, platformun itici gücüdür. Buna göre, FLUX’ın birçok kullanım durumu bulunmaktadır. Mevcut olan bu durumlar ağın varlığını sürdürmesini sağlamaktadır. Kullanım durumlarının başında yönetişim gelmektedir. FLUX sahipleri, platformun yönetiminde söz hakkı elde etmektedir.

Flux, herhangi bir dış yatırımcı olmadan açık kaynaklı, topluluk odaklı ve bağımsız bir projedir. Proje, sürekli olarak blok zinciri teknolojisinde yenilik için ve bağımsız kalarak gerçek bir merkezi olmayan gelecek oluşturmaya kararlıdır.

Flux Coin Nasıl Alınır?

Flux Coin’in token’ı olan FLUX’ı kripto para borsaları aracılığıyla satın alabilirsiniz. Flux coin, dünyanın en büyük kripto para alım satım platformu Binance aracılığı ile hızlı ve güvenli bir şekilde satın alınabilir. Bunun için öncelikle Binance’e üye olmak ve sonrasında para göndermek gerekmektedir. Türk Lirası ya da dolar gibi bir itibari para gönderiminin yapılmasının ardından FLUX Coin’in işlem gördüğü Tether (USDT), BUSD ve Bitcoin (BTC) FLUX işlem çiftinde alım işlemi gerçekleştirilebilir.

Bunlara ek olarak Binance’de sadece piyasa değerinden değil daha düşük değerden de satın alma emri vererek kullanıcılar istedikleri fiyattan satın alma işlemlerini gerçekleştirebilir. Bunun için Limit sekmesini kullanmanız ve almak istediğiniz miktar ile almak istediğiniz fiyatı girmeniz yeterli olacaktır.

Bunun dışında Flux coin mevcut olarak KuCoin, Gate.io, MEXC, BingX gibi kripto para borsalarında da işlem görmektedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir