Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$60.877
% 4.67
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 60.877
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Floki Inu, Hindistan’ın En Çok Takip Edilen Futbol Kulübü ile Ortak Oldu

Tesla CEO’su Elon Musk’ın Shiba Inu cinsi köpeği Floki’den ilham alarak oluşturulan Floki Inu (FLOKI), Hindistan pazarına giriyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Floki Inu meme tokeni, Hindistan’ın en çok takip edilen futbol kulübü Kerala Blasters FC ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Floki Inu Logosu ve Web Sitesi, Kulübün Formasında Görünecek

Anlaşma bağlamında Floki Inu logosu ve web sitesi, Hero Indian Super League 2021-2022 sezonu boyunca kulübün formasının sağ kolunda görünecek.

Instagram’da iki milyon takipçisi ve Twitter’da 1.8 milyon takipçisi olan Kerela Blasters FC, bu şekilde bir iş birliğine imza atan ilk Hint futbol kulübü oldu.

Floki Inu destekçileri, bu anlaşmanın Floki Inu’yu Hindistan’da ana akım haline getireceğine inanıyor.

Hindistan, Kripto Para Reklamlarını Yasaklamayı Düşünüyor

Yükselen kripto para fiyatları nedeniyle, kripto para borsaları tarafından Hindistan’da yayınlanan reklamlar, hükümetin dikkatini çekti.

Hindistan basınında çıkan son haberlere göre, Hindistan, büyük getiriler vaat eden kripto para birimi reklamlarını yasaklama yolunda ilerliyor. Başbakan Narendra Modi geçtiğimiz günlerde kripto paranın Hint gençliğini bozabileceğini söyleyerek konuyla ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir