Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.500
% 0.44
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.500
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

FlickPlay, Bu Metaverse Coin ile Ortaklık Kurdu!

Metaverse sosyal uygulaması FlickPlay Pazartesi günü yaptığı açıklamada, iki metaverse coin projesi arasındaki birlikte çalışabilirliği genişletmek için The Sandbox (SAND) ile ortaklık kurduğunu söyledi.

Metaverse coin projeleri arasında ortaklık kuruldu

FlickPlay kullanıcıları artık farklı kıyafetler giyen antropomorfik bir bukalemun olan Flicky’yi The Sandbox metaverse oyununda avatar olarak kullanabilecekler. Flicky, FlickPlay tarafından üretilen Non Fungible Token’lerin (NFT) ilk koleksiyonu.

FlickPlay, kullanıcıların cep telefonlarında etkileşimli bir harita kullanarak gerçek dünyada dijital koleksiyonları aramasına ve artırılmış gerçeklik (AR) kullanarak toplanan dijital koleksiyonlarla videolar kaydetmesine olanak tanıyan Pokémon Go tipi bir sosyal metaverse coin projesi.

FlickPlay ve The Sandbox arasındaki ortaklık, farklı metaverse projelerinin birlikte çalışabilirlik kavramını gündeme getirdi. Buradaki fikir, aynı NFT’ler ve aksesuarlar seti ile farklı metaverse coin’leri keşfetmeye dayanıyor.

Flicky NFT koleksiyonlarının kilidi ilk olarak kullanıcılar tarafından The Sandbox oyununda kullanılacak. Oyuncuların her iki oyunda da Flicky’nin tam sürümünü kullanmalarına izin verecek. FlickPlay’in kurucusu ve CEO’su Pierina Merino, şirketlerin birlikte çalışabilirlik özelliğini yıl içinde tamamlayacağına inanıyor.

The Sandbox’ın kurucu ortağı Sebastien Borget, ortaklığa ilişkin olarak şunları söyledi:

Entegrasyon dikkate değer, çünkü sanal dünyada bir NFT’yi fiziksel dünyayla bağlantılı kullanımla ilk köprüleyen ortaklık olabilir. FlickPlay ile ortaklık, metaverse ve The Sandbox’a uzanan daha sürükleyici bir deneyim yaratmaya yardımcı olacak.

Yol haritasına göre şirket, 12.000 Flicky NFT koleksiyonunu tanıtacak. Bunların dışında 200 Flicky, sahiplerine The Sandbox Game’de çeşitli üst düzey ödüller sağlayan özel Sandbox özelliklerine sahip olacak. Ayrıca, Flicky’nin özellikleriyle ilişkili 0,1 ETH ve üzeri değerindeki özel ödül türleri, özelleştirilmiş moda ifadeleri, ücretsiz airdroplar, ünlü sanatçılar ve sporculardan imzalı ürünler, özel etkinliklere erişim ve daha pek çok şey bulunuyor.

Sandbox, metaverse’e ortaklar getirmeye devam ediyor

Sandbox, büyük ortakları metaverse’üne çekmeye devam ediyor. Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere yakın zamanda HSBC, müşterilerle etkileşim için The Sandbox metaverse’de arazi alan ilk banka oldu.

Aktris ve iş kadınları Paris Hilton, The Sandbox ile ortak oldu ve sanal dünyada bir DJ konseri düzenledi. Gucci, Warner Music Group, The Walking Dead, Snoop Dogg ve Adidas da Sandbox metaverse’deki diğer büyük markalar arasında yer alıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir