Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.385
% 0.05
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.385
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Fireblocks, Solana Uygulamaları için Destek Ekledi

Kripto para hizmetleri şirketi Fireblocks, Solana DeFi ekosistemi, NFT ve diğer Web3 faaliyetleri için destek sağlamaya başladığını açıkladı.

Fireblocks daha önce Solana’nın tokeni (SOL) ve ağdaki USDC gibi stablecoin’ler için destek sağlıyordu. Şimdi, kullanıcılar artık doğrudan Fireblocks platformundaki uygulamalarla etkileşime girebilecek ve güvenlik için optimize edilmiş oluşturma araçlarına erişebilecek.

Fireblocks, Solana Uygulamalarını Destekleyecek

Fireblocks, Solana tabanlı uygulamaları destekleyerek kullanıcılarının Solana üzerine kurulu merkezi olmayan uygulamalarla doğrudan bağlantı kurmasını ve etkileşimde bulunmasını sağlayacak. Geliştiriciler ayrıca Solana’nın ekosisteminde çalışan üreticiler için güvenliği artıran araçlardan da yararlanabilecek.

Fireblocks CEO’su Michael Shaulov, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Fireblocks’un Web3 Motoru, Solana üreticilerine, müşterileri için blok zincirine ve uygulama ekosistemine erişim söz konusu olduğunda en yüksek düzeyde güvenlik sunuyor”

Fireblocks’un yaklaşık 35 blockchain ağına bağlantısı bulunuyor ve Animoca, MoonPay, Xternity Games, Griffin Gaming, Wirex ve Utopian Game Labs dahil olmak üzere Web3 şirketleri ile çalışıyor.

Solana, haberin yazım tarihi itibariyle, TVL’sinde (toplam kilitli değer) yaklaşık 1,4 milyar dolar tutuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir