Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.821
% 2.71
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.821
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

FIO Protocol (FIO) Nedir?

FIO Protocol (FIO), kripto para birimlerinde alım satımı kolaylaştırmayı amaçlayan merkezi olmayan bir blokzinciri protokolüdür.

FIO Coin Nedir?

Çeşitli işlemlerin tek bir hesap üzerinde gerçekleştirilebilmesine olanak tanıyan FIO Protocol, bir blockchain ağı olarak tanımlanmaktadır. FIO Protocol, çeşitli işlemlerin tek bir hesap üzerinde gerçekleştirilebilmesine olanak tanımaktadır. FIO ağı, bu mantık üzerine oluşturulmuştur.

FIO Coin, projenin blockchain altyapısı FIO Chain’in yerel fayda tokenı’dır. FIO Coin, ağ içerisinde çeşitli hizmetler ve amaçlar doğrultusunda kullanılmaktadır. FIO Chain, FIO Protokolü’nün yüksek veri yazma ihtiyaçlarını yönetmek için tasarlanmış bir Temsilci Teminat Kanıtı blokzinciridir.

FIO Protocol, kripto cüzdanlarını, borsaları, ödeme işlemcilerini ve kripto varlıklarının tutulduğu veya aktarıldığı merkezi olmayan bir kullanılabilirlik katmanıdır. Bir yönetişim token’ı olan FIO, platformun geleceğiyle ilgili alınan kararlarda oy kullanılması ve protokolde değişim için topluluğa teklif sunulması gibi amaçlarla kullanılabilmektedir.

FIO Coin sahipleri arasındaki oylamalarla ağdaki blok üreticileri seçilir. Her FIO Coin sahibi, blok üreticisi olmak için başvurabilir. Bunun yanı sıra tokenin ağ içerisinde çeşitli kullanım durumları bulunmaktadır. FIO sahibi olmayan kişiler, FIO hesapları oluşturamamakta ve bu hesapların sağladığı avantajlardan faydalanamamaktadır.

FIO Protocol (FIO) Özellikleri Nelerdir?

FIO Protocol, kripto paraları almayı ve göndermeyi daha kolay bir hale getiren merkezi olmayan bir platformdur. Kullanıcıların blokzinciriyle etkileşime girmesini daha kolay ve basit bir hale getirmeyi amaçlamaktadır.

FIO Protocol, akıllı tanımlayıcılar ile işlemlerin başlatılmasına olanak tanımaktadır. Merkeziyetsizdir ve halka açık bir blokzinciri tarafından desteklenmektedir. FIO Protocol işlemleri, kullanıcı tarafından kontrol edilen bir özel anahtar gerektirdiği için güvenlidir. Genel adres ve veriler blokzincirinde şifrelendiği için kişiye özeldir. FIO Protocol, birlikte çalışabilirlik özelliği taşımaktadır. Her işlem için özel veriler ile birlikte ödeme işlevi talebini etkinleştirmektedir.

FIO Coin Nasıl Ve Nereden Alınır?

Kripto para birimlerini herkesin kullanabilmesi için daha kolay bir hale getirmeyi amaçlayan FIO Protocol’ün yerel token’ı FIO Coin’dir. FIO Coin, birçok borsada listelenmektedir. Bunlara Binance, Gate.io, MEXC ve BitMart gibi kripto para borsaları örnek verilebilir. FIO Coin satın almak için tercih edilen herhangi bir borsaya üye olunmalıdır. Hesap oluşturma ve kimlik doğrulama işlemlerinin ardından yatırımcılar kolayca cüzdanlarına para yükleyebilir ve FIO Coin satın alabilmektedir.

FIO Protocol (FIO) Fiyat

Şu anda 1 FIO Protocol 0.578195 TL TL‘den işlem görüyor. Ayrıca 1 FIO Protocol 0.031063 $ dolardır.

FIO Protocol fiyatı son 24 saatte -3.20% değişim ile şu anda 0.578195 TL TL‘den işlem görmektedir.

Son 24 saatteki FIO Protocol hacmi 1,369,752 $ dolar ve kripto para biriminin piyasa değeri ise 19,388,107 $ dolardır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir