Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.321
% 0.42
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.321
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Fexobit, Kripto Dünyasına Yeniliklerle Girdi (Sponsorlu)

Kripto para borsası Fexobit, kullanıcıların hızlı ve güvenli bir şekilde kripto işlemleri yapabilmesi için “Kripto Kasalar” hizmetini tanıttı.

Finansal dönüşüme aracılık etmek amacıyla Futurance çatısı altında faaliyet gösteren Fexobit, sahip olduğu teknoloji ve yenilikçi vizyon ile kripto para piyasalarına kişiye özel güvenli ve kazandıran kasaları ile yeni bir hizmet modeli getiriyor.

Fexobit’ten Kazandıran Kripto Kasalar

Fexobit, özel işlem limitlerinden, canlı desteğe kadar genişleyen hizmetiyle kripto alanında gerçekleştirdiği ilklerle sahneye çıkıyor. Avantajlı bir sistemin kapılarını açan Fexobit’in yeni hizmetiyle yatırımcılar, birçok özel ayrıcalığa sahip olma şansı yakalıyor.

Yeni hizmet modeliyle Türkiye’de ilkleri beraberinde getiren Fexobit, yatırımcılara, özel destek ve avantaj sağlayan Kripto Kasalar ile üç farklı seçenek sunuyor.

Kripto Kasalar, Silver, Gold ve Platinum olmak üzere üçe ayrılıyor. Farklı miktardaki harcama kuponlarından özel işlem limitlerine ve ön satışlarda önceliğe uzanan yatırım fırsatları bu kasaların içinde.

Fexobit, Silver Kasa ile kullanıcılara, 100 TL harcama kuponu, çağrı merkezinden 7/24 canlı müşteri temsilcisi desteği ve Whatsapp hattından ulaşım imkânı sağlıyor. Gold kasada bunlara ek olarak müşteri ilişkileri yöneticisi ve özel işlem limiti sunuluyor. En üst paket Platinumda ise özel tasarım Ledger Nano S+ sahibi olma ve hazine masasına doğrudan iletişim avantajları bulunuyor.

Lansmana Özel 10 Milyon TL’lik Ödül Havuzu Fırsatı

Fexobit, Kripto Kasalar hizmetinin lansmanına özel olarak yeni üyelerine 10 milyon TL değerinde coin sepeti dağıtacak.

Mevcut ve yeni üyelere kasa deneyimini yaşamaları için Silver Kasa’ya hiçbir ücret ödemeden 2 ay boyunca sahip olma fırsatı sağlayan Fexobit, kasalardan faydalanan ilk 50 bin kişiye hediye coin sepeti de kazandıracak.

Kampanya kapsamında hazırlanan coin sepetinde, Bitcoin (BTC), Tether (USDT), Pax Gold (PAXG), Solana (SOL) ve ApeCoin (APE) müşterilerin kasalarına süresiz olarak tanımlanacak. Mevcut üyeler ise Silver Kasa’yı 3 ay boyunca ücretsiz kullanabilecek.

Sosyal Medya

Twitter

Telegram

YouTube

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir