Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.298
% 2.00
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.298
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Fetch.ai Grafik İncelemesi ve Fiyat Analizi!

Fetch.ai Grafik İncelemesi ve Fiyat Analizi!

Fetch.ai tarafından grafik oluşumu, piyasadaki trendleri, işlem hacmini ve olası gelecek hamleleri değerlendiriyoruz.

FETCH grafiğinde 4 saatlik periyotta bir dikdörtgen oluşumu gözlemlenmekte ve fiyat 0.4898 ile 0.5764 arasında sıkışmış durumda. Bu bölge bir birikim alanı gibi görünüyor ve genellikle ralli sonrası oluşan bir base, yani birikim alanından bir düşüş beklenebilir. Grafik detaylı bir şekilde incelendiğinde, kırmızı bölgede “smart money” tarafından bir manipülasyon gerçekleştirildiği gözlemlenebilir.

Şu an 4 saatlik grafikte yeşil bir bölge oluşmuş durumda. Buradaki olay, bu bölgenin de bir manipülasyonun bir göstergesi olup olmadığıdır. Dikkatlice incelendiğinde, kırılma noktasında oluşan mum yapıları ralli base ralli formasyonunu anımsatmakta ve bu da düşüş olasılığını artırmaktadır.

Fetch.ai, makine öğrenimi ve yapay zeka teknolojilerini kullanarak birlikte çalışabilen akıllı dijital temsilciler oluşturmayı amaçlayan bir proje ve aynı adı taşıyan bir kripto para birimidir. Fetch.ai’nin temel amacı, birçok farklı endüstride otomatik ve akıllı cihazlar arasında iletişimi ve işbirliğini sağlamak için bir altyapı oluşturmaktır.

Fetch.ai

Aşağıdaki örneklerde grafiğimizde oluşan yapıların detaylı oluşumunu yayınladık.Bu yapılara bakarak formasyonumuzun nasıl bir fotoğrafa benzediğini kendiniz görebilir, analiz edebilir, kaydedebilir ve diğer grafikte keşfedebilirsiniz.

Rally Base Drop Oluşumu
Rally Base Drop Oluşumu

 

Rally Base Rally Oluşumu
Rally Base Rally Oluşumu

FET grafiğinde MACD indikatörü güçlü bir satış sinyali gösteriyor ve bu da düşüş trendinin devam edeceğine işaret ediyor. Kırmızı oluşumlar artmaya başladığında, bir düşüş trendinin oluşacağını söyleyebiliriz.

FET grafiğinde MACD indikatörü
FET grafiğinde MACD indikatörü

FET grafiğinde RSI indikatörü de satış yönlü bir eğilim göstermeye başladı ve orta çizgisini kırmasıyla düşüşün daha derinleşebileceğini söyleyebiliriz.

FET grafiğinde RSI indikatörü
FET grafiğinde RSI indikatörü

Fetch.ai Piyasa Verileri

– Piyasa Değeri: $472,818,241 (%8.10)

– Sıralama: #102

– 24 Saatlik İşlem Hacmi: $305,861,488 (%163.76, Sıralama: #32)

– 24 Saatlik İşlem Hacmi / Piyasa Değeri Oranı: %63.47

– Dolaşımdaki Arz: 824,092,799 FET

– Toplam Arz: 1,152,997,575 FET

– Tam Olarak Yayımlanan Piyasa Değeri: $661,316,016

Fetch.ai Token BinanceBitGetKucoinMexcHoubi ve Gate.io gibi Global Borsalardan kolayca alıp satabilirsiniz.. Coin Mühendisi takipçilerine özel olarak tanımlanmış  indirim linkinden faydalanmak isterseniz, kayıt olmak istediğiniz borsanın üzerine tıklayarak referans kodumuzu kullanabilirsiniz.

Not: Bu yazımız sadece teknik analiz ve grafik yorumundan ibarettir ve kesinlikle yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Fetch.ai Grafik İncelemesi ve Fiyat Analizi!” te bir düşünce

  1. Metin Yılmaz diyor ki:

    Bu şekilde öğretici analizlerin devamının gelmesini bekliyoruz. Sadece bir öneri tabii ki ama bunu proje değeri sizin için de ön planda olan kriptoları analiz eden öğretici videolar gelirse süper olur. Coin mühendisi katıl üyesiyim. Bu blog süper olmuş 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version