Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Fenerbahçe Token (FB) nedir?

Fenerbahçe Token (FB), kulüp ile taraftarlar arasında etkileşim artırmak amaçlı, ilk olarak Etherum blokzincirinde geliştirilen bir “utility token”dır.

Fenerbahçe Token (FB) Nedir?

Fenerbahçe Token, Ethereum Blockchain’i üzerinde yer alan ERC-20 prensibine dayanan bir taraftar token’ıdır. Token’ın arzı Fenerbahçe Spor Kulübü’nün kuruluş yılına atıfta bulunularak 190700000 yani 190 milyon 700 bin olarak belirlenmiştir. Arzın tamamının bir anda değil 25 yıl içerisinde kontrollü olarak dağıtıma verilmesi planlanmıştır.

Fenerbahçe Token (FB), ağustos 2021 tarihinde Paribu’da ön satışa sunulmuştur. Seçenek 1 ve Seçenek 2 şeklinde satışları gerçekleştirilen Fenerbahçe Token (FB), Seçenek 2 satışları 30 saniye sürmüş, hızla tüketilmiştir. Utility Token olarak üretilen Fenerbahçe Token, taraftarlarına birçok avantaj sunmaktadır. Utility Token, belirli bir mal ve hizmete erişmek için bir kupon niteliği taşıyan token’lardır. Para ile elde edilemeyecek faydalar, Utility token ile kullanıcılara sunulmaktadır. Fenerbahçe Token (FB) da utility token olma özelliği ile, taraftarlarına özel birçok hizmet barındırmaktadır. FB Token sayesinde taraftarlar ve sporseverler Fenerbahçe Spor Kulübü’nün imkanlarına erişerek kulüp ile etkileşime girme imkanına sahip olmaktadır.

Fenerbahçe kulübüne kripto para dünyasından katkı sağlamak amacıyla piyasaya sürülen Fenerbahçe Token (FB), aynı zamanda taraftarlar için de pek çok seçenek barındırmaktadır. Sezon boyunca ve sonrasında kulüplerine FB Token satın alarak destek olan taraftarlara özel fırsatlar sunulacaktır.

Fenerbahçe Token (FB) Avantajları Nelerdir ?

Diğer Fan Token’lar gibi Fenerbahçe Token’ın da en büyük amacı, taraftarlar ile kulübün etkileşimini artırmaktır. Sporseverlerin yatırım araçlarının da taraftarı olduğu takımlardan olması, ayrı bir aidiyet hissi kazandırmaktadır. Fenerbahçe Token sahipleri, yatırımlarını değerlendirirken birçok avantaja da sahip olmaktadır.

Fenerbahçe Token sahipleri kulüplerinin geleceğine etki edebilecektir. FB Token sahipleri, marş seçimleri ve forma tasarımından, tesislerdeki bölümlerin adlarına kadar farklı konularda belirleyici olma imkanını elde edeceklerdir. Fenerbahçe Token, sahiplerine Fenerbahçe sporcularıyla, teknik heyetiyle ve yöneticileriyle tanışma imkânının yanı sıra özel kurgulanmış stat ve tesis turlarına katılma fırsatı da sağlayacaktır.

Fenerbahçe Token (FB) Grafik

Kripto paralar, birçok alanda kullanılmaktadır. Bunlardan biri de fan token’lardır. Birçok spor kulübünün taraftar token’ı mevcuttur. Fenerbahçe Token (FB) de bunlardan biridir. Fenerbahçe Token (FB), Fenerbahçe Spor Kulübü ve taraftarları arasında bir köprü görevi üstlenerek etkileşimi artırmak amaçlı oluşturulmuştur. Sahiplerine birçok avantajı sunan Fenerbahçe Token (FB) Grafiği…

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir