Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.883
% 0.85
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.883
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Fenbushi Capital Ortağının, 42 Milyon Doları Çalındı

Kripto girişimcisi ve Fenbushi Capital ortağı Bo Shen, Ethereum (ETH) cüzdanından 42 milyon dolarlık varlığının çalındığını belirtti.

Kripto para endüstrisinin en önemli sorunlarından biri de hack saldırıları oldu. Son zamanlarda, birçok kripto para projesi milyonlarca dolarlık kayıplar yaşadı. Özellikle DeFi projeleri, ağ yapısındaki açıklardan dolayı saldırılara maruz kaldı. Artan hack saldırıları, kripto yatırımcılarını tedirgin eden en önemli unsurlardan birisi haline geldi. Bu durumdan etkilenenler arasında, Binance gibi borsalar da yer alıyor. Ayrıca FTX, hack saldırısı nedeniyle 400 milyon dolarlık bir varlığı kaybetti. Henüz bir çözüm üretilemeyen bu olaylardan, son olarak Fenbushi Capital ortağı Bo Shen de nasibini aldı.

Fenbushi Capital Ortağı Bo Shen, Kişisel Yatırımlarını Kaybetti

Kripto yatırımcısı ve Fenbushi Capital ortağı Bo Shen, kişisel yatırımlarının bir hack saldırısı sonucunda çalındığını aktardı.

Kripto endüstrisindeki hack saldırılarından etkilenen bir diğer kişi, Bo Shen oldu. Yatırımcı, özel cüzdan varlıklarından 42 milyon doların çalındığını belirtti.

Çalınan token’ların, yaklaşık 38 milyon dolarlık kısmı USDC varlığından çalındı. Verilere göre, diğer çalınan varlıklar arasında Tether (USDT), Uniswap (UNI) gibi token’lar da yer alıyor.

Bo Shen, çalınan bu varlıkların Fenbushi ile ilişkili olmadığını ve tamamen kişisel birikimleri olduğunu aktardı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir