Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.205
% 4.79
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.205
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

“Felaket Olacak” Ünlü CEO’dan Kripto Tahminleri: 6 Ayda…

İsviçre merkezli kripto para odaklı şirket Metaco’nun CEO’su Adrien Treccani, piyasadaki son düzeltmenin muhtemelen ülkedeki start-up’ların bir bölümünü ortadan kaldıracağını belirtti. Ünlü CEO bunun bir sonucu olarak 6 aylık kripto tahminleri yapıyor.

“Kripto girişimleri, piyasa çöküşü nedeniyle ‘dehşet verici’ sonuçlarla karşı karşıya”

13 Temmuz’da Swiss Info’ya konuşan Treccani, piyasa çöküşünün sektördeki işletmeler için felaket olduğunu söyledi. Bunun sonucu olarak kripto odaklı start-up’ların altı ay içinde yeni bir aşamaya gireceğini öngördü. Treccani öne çıkan açıklamaları:

Piyasa çöküşü, birçok İsviçreli start-up için felaket olacak. Bunların yaklaşık %20 ila %30’unun yok olacağını tahmin ediyorum. Önümüzdeki altı ay içinde kaybolacaklar.

Yeni fırsatlarla sonuçlanacak kripto tahminleri

Bununla birlikte, öngörülen çöküşe rağmen, Treccani, daha zayıf oyuncuları ortadan kalkacağını belirtiyor. Uzman ayrıca bu eleme işleminin sektöre fayda sağlayacağını savundu. Yöneticiye göre, mevcut piyasa hareketi, potansiyel olarak yeni fırsatlara yol açacak bir balon patlaması. Treccani’nin ifadeleriyle:

Bu patlayan balon gürültüyü filtreleyecek ve piyasayı basitleştirecek. Normalde büyük bir çöküşün ardından yeni fırsatlar ortaya çıkar.

Kripto para piyasasının son aylardaki düşüş hareketlerine rağmen, İsviçre’deki çoğu start-up dirençli olmaya devam ediyor. Bunun temel nedenlerinden biri; İsviçre’nin ülkeye daha fazla oyuncu çeken dostane düzenlemelere sahip olması. Diğer yandan, Santiment verileri kripto paralara yönelik artan sosyal medya ilgisinden bahsediyor.

Santiment, Bitcoin ve Ethereum’a yönelik sosyal ilginin patladığını bildirdi

Santiment, sosyal medyanın Bitcoin ve Ethereum’dan bahsetmesinin volatilite nedeniyle arttığını söyledi. Analitik firması, Bitcoin ve Ethereum’un, TÜFE verilerinin yayınlanmasından önce tartışma konusu olarak artan popülariteden yararlandığını söylüyor:

Geçen hafta çalışma haftasının sonuna doğru, sektörde iyileşmeler meydana geldikçe işler kripto arıyordu. Ancak fiyatlar dalgalı ve 13 Temmuz TÜFE yaklaştıkça geriye gidiyor. BTC ve ETH, tartışma oranlarında artışlar görüyor.

Santiment’e göre, Bitcoin’in tartışma konusu olarak sosyal medya platformlarındaki hakimiyeti 12 ayın en yüksek seviyesinde. Firma analistleri bu durumu şöyle yorumluyor:

Bitcoin ile ilgili tartışmaların tüm kripto konularına oranı sosyal medyada hızla arttı. BTC’nin sosyal hakimiyeti şu anda Haziran 2021’den bu yana en yüksek noktasında. Tarihsel olarak, BTC’ye yeniden odaklanmak kripto boğaları için iyi bir işaret.

Bitcoin durumunda, analitik firması, lider kriptonun bu hafta sosyal medya platformlarında nispeten yüksek iyimserlik seviyeleri yaşadığını söylüyor:

Bitcoin’in sosyal duyarlılığı, Temmuz ayının ikinci yarısına ve Federal Rezerv Bankası’nın bir sonraki [faiz oranı] kararına girerken bu hafta benzeri görülmemiş bir iyimserlik görüyor. İdeal bir kurulum, fiyatlar çok az dirençle tırmanırken kalabalığın şüpheci kalması olacaktır.

Altcoin hakkında Santiment, düşen kripto fiyatları arasında tartışma konusu olarak ilgide “ciddi düşüş” yaşadıklarını söylüyor:

Kripto durgun kaldığından ve fiyatlar hafta sonundan bu yana tekrar düşmeye başladığından, piyasalarla ilgili katılımcıların ve genel tartışmaların düşmeye devam ettiğini görebiliyoruz. Özellikle altcoin’ler, kalabalığın ilgisinde ciddi bir düşüş gösteriyor.

Coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere, Bitcoin yazım sırasında 21.000 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir