Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.182
% 3.72
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.182
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Fc Porto Fan Token (PORTO) Nedir? Nasıl Satın Alınır?

Fc Porto Fan Token (PORTO) Nedir? Nasıl Alınır?

Katar Dünya kupasının başlamasıyla beraber Fan token’lara olan ilgi artmakta. Fc Porto Fan Token (PORTO) Nedir? sorusunun cevabı da aslında isminde gizli.

Fc Porto Fan Token (PORTO) Nedir?

Fc Porto Fan Token kısaca PORTO, FC Porto futbol kulübü tarafından taraftarlara teşvik sunmak amacıyla, 2021 yılında popüler kripto borsası Binance ile iş ortaklığı yaparak kullanıma sunmuştur.

PORTO, Binance Taraftar Token platformu ile entegredir. Bu nedenle token birden fazla Binance özelliğinden yararlanmakta olup, BNB Chain’in geniş erişilebilirliği ve kullanışlılığından da destek alır.

Fc Porto Fan Token’nın toplam arzı 40.000.000 PORTO’dur. Toplam arzın 7.800.000 PORTO’ya tekabül eden %19,50’sinden fazlası,  ilk satıştan sonra dolaşıma girdi. Arzın %20’si, hayranlar tarafından özel fırsatlara erişmek için kullanılabilecek sadakat abonelikleri için ayrılmıştır.

Tedarikin %15’i ekibe, %20’si ise geliştiricilere, son %35’lik kısım ise kullanıcıların kullanımına açıldı.

PORTO Güncel Fiyatı

 

Fc Porto Fan Token (PORTO) Avantajları Neler?

Fc Porto taraftarları için oluşturulan PORTO Fan Token taraftarlar için bir çok avantaj sunmakta. PORTO Fan Token sahipleri  imzalı ürünler, futbolcular ile etkileşimler, takım üyeleriyle 1-1 telefon görüşmeleri, takım antrenman seanslarına katılım gibi çeşitli ayırt edici yollarla doğrudan FC Porto ile bağlantı kurma şansı edinebilir. 

PORTO Fan Token, Porto spor kulübü taraftarlarına çeşitli kararlarda oy kullanma hakkı tanır. Bu kararlar forma ve kulüp marşı seçimi gibi Fc Porto spor kulübüne doğrudan etki eden kararlar olabilir. Bir taraftarın elinde ne kadar PORTO Fan Token varsa oylarının etkisi o kadar artar. Ayrıca taraftarlar, PORTO fan token’ların herhangi bir miktarını FC Porto’ya bağışlama hakkına sahiptir.

Taraftarlar oy kullanma hakkı elde etmenin dışında PORTO fan token’ı kullanarak FC Porto’nun NFT’lerinide satın alabilir. Bu NFT’ler benzersiz bir koleksiyondan standart, nadir ve çok nadir parçalar içerir. Örneğin, ilk PORTO NFT koleksiyonu takımın efsane kalecilerini içermektedir.

Fc Porto Fan Token (PORTO) Nasıl Satın Alınır?

PORTO Fan Token’ı  Binance, Gate.ioCoinEx kripto borsalarından indirimli kodlarımızı kullanarak satın alabilirsiniz.

Paramühendisi kanalımızda Türkiye’de ilk bizim gerçekleştirdiğimiz Fan Token eğitim serisi bulunmakta. Sizler Fan Tokenlar hakkında bilinmeyenleri kanalımızda bulunan Fan Token Eğitim Serisi aracılığı ile öğrenebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir