Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$63.172
% 3.59
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 63.172
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Evrynet, Stanford Future of Digital Currency Initiative’e (FDCI) üye olarak katılacak!!

Evrynet

Evrynet, Stanford Future of Digital Currency Initiative’e (FDCI) üye olarak katılacak!

Evrynet, Stanford Future of Digital Currency Initiative’e (FDCI) üye olarak katılacağını duyurdu. Evrynet, evrensel dijital para birimi API’lerinin geliştirilmesine yardımcı olmak için IBM, Ripple, Celo ve diğerleri gibi blockchain altyapısını geliştirmeye odaklı merkezlere katılıyor. Ayrıca, bu yolla SPEEDEX teknolojisi, Evrynet’in hibrit merkezi olmayan borsası Evry.Finance’a entegre edilecek şekilde düzenlenecek.

Evrynet

Peki Evrynet nedir?

Evrynet bir akıllı yönlendirme blok zinciridir ve Kyber Network ve Stellar ile ortaklaşa kavramsallaştırılmış ve geliştirilmiştir. Evrynet’in vizyonu, Güneydoğu Asya pazarına ve ötesine odaklanarak finansal hizmetler için CeDeFi ağı için bir temel oluşturmaktır.

Evrynet, diğer geliştiricilerin üzerinde DApp’ler oluşturması için bir platform sağlar. Evrynet, tam hizmet operasyonunu akıllı sözleşme ile birlikte finansal hizmet portalı, bir sözleşme ağı ve bir muhasebe ve uzlaşma bileşeniyle birleştirerek, diğer geliştiricilerin/projelerin üzerinde DApp’ler oluşturması için bir altyapı sağlayacaktır.

Evrynet

Evry Finance Nedir?

Evry.Finance, Evrynet tarafından geliştirilen ilk DApp’tir. Gerçek dünyadaki varlıkları DeFi’ye bağlayarak daha çeşitli verim ürünleri sağlamanın yanı sıra DeFi’ye katılmalarına izin vermek için kurumsal mucitlere dost özellikler sağlamayı amaçlamaktadır. Bireysel yatırımcılar, Evrynet’in ekosistemdeki finansal ürün ve hizmetlerin ek inovasyonunun yanı sıra sağlamayı amaçladığı basit kullanıcı arayüzünden de yararlanabilecek. Kurumsal yatırımcıları DeFi dünyası ile buluşturmaya odaklanan Evry.Finance. Esneklik, istikrar ve derin likidite sağlayacaktır. Bunu, çoklu imza cüzdanları, kurumsal akıllı sözleşmeler ve sipariş defteri ve AMM/DMM havuzuna sahip bir Hibrit DEX gibi kurumsal hedefli özelliklerin yanı sıra KYT ve sıfır bilgi desteği için özel bir bölüm sağlayarak başarmayı planlıyor.

Evrynet

Evrynet, evrensel dijital para birimi API’lerinin geliştirilmesine yardımcı olmak için IBM, Ripple, Celo ve diğerleri gibi blockchain altyapısını geliştirmeye odaklı merkezlere katılıyor. Ayrıca, bu yolla SPEEDEX teknolojisi, Evrynet’in hibrit merkezi olmayan borsası Evry.Finance’a entegre edilecek şekilde düzenlenecek. Stanford Future of Digital Currency girişiminin son üyesi olan Everynet ile ortak hedef Stanford’un FDCI’si ile işbirliği yaparak 2022’de SPEEDEX teknolojisini ekosistemine dahil etmek. SPEEDEX aracılığıyla Evry.Finance ve zincirler arası köprü görevi gören Evryhub sayesinde, genel işlem hızlarını iyileştirerek saniyede 100.000 işleme kadar teorik çıkış elde etmeyi planlanıyor. Evrynet, Stanford’un FDCI’sine katılarak diğer üyeler Algorand Foundation, Celo, Polkadot, Ripple, IBM ve Stellar Development Foundation’a katılacak. Ayrıca Evrynet bu süreçte, Muharem Hrnjadovic’i Baş Teknoloji Sorumlusu (CTO) olarak atadı.

Evrynet

Muharem daha önce Monetas (İsviçre merkezli blockchain cüzdan geliştiricisi) ve Sygnum AG (dünyanın ilk dijital varlık bankası) için CTO rolünü üstlenmişti. Aynı zamanda Kraken Digital Exchange için eski bir Kıdemli Yazılım Mühendisidir.

Teknik lider Sam Wong Ayrıca, SPEEDEX teknolojisinin geliştirilmesinde Profesör David Mazieres ile yakın bir şekilde çalıştı.

Profesör David Mazieres yaptığı açıklamada;

“Stanford Future of Digital Currency Initiative (FDCI), dijital para birimi API’lerinin yeniliğe açık olmasını ve en fazla sayıda insana fayda sağlayabilmesini sağlamak için çalışıyor. Bunun önemli bir parçası, herkesin küresel ekonomiye eşit koşullarda katılmasını sağlamaktır. SPEEDEX, merkezi olmayan blok zincirlerinde katman 1’de hızlı, adil ve ekonomik olarak verimli varlık değişimi sağlayarak bu yönde dev bir adım atıyor.Evrynet’in bu teknolojiyi benimsemesinden ve bir üretim ortamında dağıtmasından memnunuz.”

Evrynet, blockchain alanı ve geleneksel finans dünyasında dikkat çekmeye devam ediyor. Proje, finans dünyasındaki erişimini genişletmek için önemli MIT Profesörü Robert Townsend ile birlikte çalışıyor. Evrynet, bir dizi akıllı finansal hizmet aracılığıyla merkezi, merkezi olmayan finans (CeDeFi) uygulamaları oluşturmak isteyen geliştiricilere ve işletmelere gerekli altyapıyı getiriyor. Evrynet, çok sayıda finansal ürün, hizmet ve kullanım vakasının yeniliğine izin vererek birçok blok zinciri ekosistemiyle birlikte çalışabilir olmayı amaçlamaktadır.

Evrynet

Bu yılın başlarında, Evrynet 7 milyon ABD Doları tutarında özel finansman sağladı. Bunu, bu yıl 20 Ekim’deki EVRY token listelemesinden hemen önce 8 milyon ABD doları daha takip etti. Bu fonlar, ekibin Evrynet ekosistemindeki iyileştirmelere devam etmesine ve kurumsal yatırımcılar için DeFi uygulamasının genişletilmiş özellik geliştirmesine izin verecek. Evry.Finance uygulaması, zincir dışı sipariş defteri, otomatik yönlendirme ve sentetik varlık teklifi ile AMM/DMM’yi destekleyen bir hibrit-DEX görevi görecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir