Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.673
% 0.54
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.673
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

ETHMİNE NEDİR? NASIL KULLANILIR?

Ethermine Nedir? Nasıl Kullanılır? ethermine 

Ethermine, kripto para piyasası olması nedeniyle sanal madencilik üzerinden yapılmaktadır. Ethermine kullanımı işlem borsası üzerinden sağlanmakta olan. Yapılan blok kırma işlemleri  ya da kripto para çözümleme işlemleri ile kazanç sağlamaktadır.

Sanal madencilik işlemlerinde her blok kırılmasında ya da her kripto çözümlemesinde bir ödül kazanılmakta ve kazanılan bu ödüller sayesinde nakit kazanc gerçekleşmektedir. Fakat piyasa içerisindeki kripto paraların değerine bağlı olarak kar veya zarar oranları değişiklik göstermektedir.

Ethereum Üretimi Nasıl Yapılır?etherium black logo

Ethereum üretimi, Bitcoinden  sonra en çok kazandıran bir başka kripto para olmasıyla birlikte ciddi talep görmektedir. Aynı zamanda ev-ofis tabanlı olarak da yapılmakta olan bir madencilik. rekabetçi kripto piyasasında önemli bir yere sahiptir.

Ethereum üretimi, sanal madencilik üzerinden blok kırma ile sürdürülmektedir. Bu işlemler esnasında farklı teknolojilerin kullanılması mümkün. Bununla birlikte ASIC teknolojisinin son dönemde en etkili işlemleri sağladığı bilinse de Etheeum özelinde GPU teknolojisinin daha etkili olduğu ön görülmektedir.

Ethereum madenciliklerinde GPU teknolojisinin de kullanılması mümkün olmaktadır. Oldukça hızlı bir biçimde işlem yapılmasını sayesinde, saniyede ortalama 200 milyon hash kazandırdığı bilinmektedir. Bu kazançlar etherium olarak hesaplarınıza aktarıldığı için nakit para birimi olarakda kullanılabilir.

Evde ve ofisde madencilik işlemlerinin yapılabilmesi için ağ bağlantılarının, elektrik sistemlerinin yeterli donanıma sahip olması gerekmektedir. Havalandırma ve soğutma işlemleri için gerçek bir kasa veya rig sistemi oluşturulmalıdır. kazım kullanımına uygun olan cihazların işlem hızı için önemlidir. bununla birllikte daha verimli blok kazılabilmektedir.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir