Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.322
% 4.32
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.322
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Ethermine Ethereum Staking Hizmeti Başlatıyor

Dünyanın en büyük Ethereum madencilik havuzu olan Ethermine, Ethereum staking hizmeti başlattığını Twitter’dan duyurdu.

Ethermine kullanıcıları, Ethereum’larını (ETH) toplu olarak stake etme ve Ethereum mevduatlarına ek olarak yıllık yüzde 4,43 faiz kazanabilecekler.

Ethermine, ETH Staking Hizmetini Duyurdu

Dünyanın en büyük Ethereum madencilik havuzu Ethermine, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada staking hizmeti başlattığını duyurdu. Ethereum yatırımcılarının merakla beklediği Ethereum Merge‘ü öncesinde Ethermine bu hizmetiyle kullanıcılara madencilik dışında Ethereum elde etmelerine olanak sağlayacak. Şirket, yaptığı duyuruda kullanıcıların staking poola çok az ücretlerle de katılabileceğini açıkladı. Şirket bu bağlamda, 0,1 Ethereum (ETH) ödeme ile de kullanıcıların bu hizmetten faydalanabileceğini belirtti.

Bunun yanı sıra staking hizmeti Amerika’da kullanılabilir olmayacak. Staking, kullanıcıların ileriye dönük arayışlarla kullandığı bir hizmet. Kullanıcılar Ethermine’ın staking poolundan yıllık yüzde 4,43 getiri sağlayabilecekler. Merakla beklenen Ethereum Merge’ü ile Proof of Work madencileri operasyonları Ethereum Classic’e (ETC) taşımaları gündem olmuştu. Merge’ün Ethereum madenciliğini bitireceği korkuları Ethermine gibi büyük şirketleri yeni hizmetler sunmaya itti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir