Kriptolar:
30392
Bitcoin:
$61.787
% 2.39
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 3.64
Korku & Açgözlülük:
30 / 100
Bitcoin:
$ 61.787
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Ethereum’un Yükseliş Arayışı Devam Ediyor

vitalik buterin

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) 8 adet spot Ethereum ETF’ sini onaylamasının ardından, Glassnode’un baş analisti James Check 24 Mayıs günü X (Twitter) platformunda paylaştığı gönderide “Ethereum’un yıllardır süren girişimlere rağmen hala bir yükseliş adımı yok.” sözlerini kullandı.

Bloomberg Analisti Yorumları

Bloomberg ETF analisti Eric Balchunas, spot Ethereum ETF’lerinin başarısının önündeki engelin 60-80 yaş aralığındaki yatırımcılar olduğunu belirtti.
Balchunas, “Ethereum ETF’lerinin 60/40 Boomer dünyasına nüfus etmesindeki zorluklardan biri, değerini anlaşılması kolay bir ses parçasına dönüştürmektir” dedi.
Aynı zamanda “Bitcoin dijital altındır” diyerek Bitcoin’in basit satış noktası olduğunu fakat Ethereum’un Baby Boomer müşterilerine sunabileceği kolay ve basit bir satış noktasına sahip olmadığını öne sürdü.

Bankless Podcast’i

24 Mayıs’taki Bankless Podcast bölümünde Bitwise baş yatırım sorumlusu Matt Hougan, Bitcoin ve Ethereum arasındaki farkı açıklamanın, kriptoya yeni giren birine kriptoyu “dolar ve euro gibi” farklı para biirmleri olarak gördükleri için kafa karışıklığına yol açacağını söyledi.
Hougan, farkı açıklamanın en iyi yolunun, yazılımları farklı şekilde kullanan farklı yazılım şirketlerinin olduğu benzetmesini kullandı. “SalesForce yazılımı bir şekilde kullanıyor fakat Microsoft farklı bir şekilde kullanıyor.”

Hougan, Her kripto varlığının hem bir varlık hem de blockchain görevi gördüğünü ve bu blockchainlerin, tıpkı yazılım şirketlerinin yazılımları farklı şekilde optimize etmesi gibi, çeşitli şekillerde optimize edilebileceğini söyledi.
İkisi genellikle Bitcoin’in değerini korumak için ve güvenli bir liman olarak kullanılabileceği, Ethereum’ un ise merkezi olmayan finansal hizmetlere (DeFi) erişim için kullanılabileceğini savunarak karşılaştırıyor.

Kripto endüstrisindeki diğer kişilerin Ethereum’u farklı kılacak tek satırlık konuşma konusunda “Ethereum dijital yağ gibidir. Merkezi olmayan protokollerin çalışmasını sağlayan gazdır. Risk sermayesi şirketi Cinneamhain Ventures’ın ortağı Adam Cochran, üretken ve getiri sağlayan bir şey.” Dedi.

Ethereum’un fiyatı, SEC’ın ETF onayındaki katı tutumundan vazgeçtiğine dair raporların ortaya çıkmasıyla syedi gün içinde %19.56 arttı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir