Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.802
% 4.40
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.802
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

EthereumPow (ETHW), NFT ve DeFi İşlevselliğini Duyurdu

Merge güncellemesinin ardından ortaya çıkan EthereumPow (ETHW), NFT ve DeFi işlevselliğini ekosistemine ekledi.

PoW ağ yapısını devam ettirmek amacıyla ortaya çıkan ETHW, tam ölçekli bir progmatik Blockchain‘e dönüşecek. Yeni gelişmeyle beraber, NFT pazarlarını ve DeFi ürünlerini topluluğuna kolaylıkla ulaştırabilecek. Özellikle NFT ve DeFi alanlarında Ethereum tabanıyla işlem yapmak zorunda kalan topluluk, güncellemeyle birlikte ETHW ağını da aktif kullanabilecek.

ETHW Ekosistemi, NFT ve DeFi İşlevselliği ile Gelişecek

Yapılan güncellemede, kullanıcıların artık kolaylıkla işlem yapabileceklerinin müjdesi verildi. Kullanıcılar, ellerinde tuttukları Ethereum tabanlı tokenleri artık ETHW ağına geçirebilecek.

Blockchain tabanlı dijital varlık hizmeti sağlayıcısı Crypto.com, DeFi cüzdan modülüne ETHW ağını da eklediğini, yaptığı sosyal medya paylaşımıyla duyurdu.

Bu yenilik, ETHW tokenlerinin artık likidite havuzuna eklenebileceğini gösteriyor. Özellikle DeFi ürünlerinde aktif rol oynayacak tokenin, kendine ait bir ekosistem oluşturmasında, yapılacak bu gelişme önemli bir yer bulacak.

Ayrıca, ekosistemin sorunsuz bir şekilde değer transferlerini gerçekleştirecek stabilcoinler için, köprü işlemleri yakın zamanda hayata geçirilmişti. Köprüyü aktif olarak, US Dollar Tether (USDT) ve USD Coin (USDC) stabilcoinleri kullanacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir