Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.856
% 1.17
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.856
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Ethereum, Yeni Değişikliklere Gdiyor!

Ethereum Şangay

Ethereum Vakfı, ERC-4337 standart spesifikasyonunda hesap soyutlamasında köklü değişiklikler yaparak gas tüketiminde tasarruf sağlamayı planlıyor. Yapılan güncellemeler, özellikle katman-2 ağlarında gaz tahminini doğrulamayı ve maliyetleri düşürmeyi hedefliyor.

Yeni 0.7 sürümü, dokuz aylık kullanım deneyimlerinden elde edilen öğrenimleri uygulayarak, hesap soyutlama işlemlerini daha etkili hale getirmeyi amaçlıyor. En büyük değişiklik, karmaşık işlemler için beş gas değeri belirleme zorunluluğu getirmesi.

İlginizi Çekebilir: Vitalik Buterin Tarafından Bu Altcoine Tebrik!

Geliştirici John Rising‘e göre, bu değişiklikler kullanıcıların işlem sırasında daha az gaz kullanmalarını sağlayarak gaz ücretlerinde önemli bir azalmaya neden olacak. Ayrıca, kullanılmayan gas için uygulanan %10’luk ceza, gereksiz yüksek gas limitleriyle işlem yapmayı önleyecek.

Ethereum Vakfı, v0.7 sürümü için henüz bir tarih belirtmemiş olsa da, güvenlik denetiminin devam ettiğini açıklamıştır. Rising, “Tahminimce her şey Şubat sonunda ETHDenver tarafından sonuçlandırılacak” diyor.

Bu tarz içeriklerden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version