Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$64.077
% 1.68
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 64.077
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Lugano Kripto Para Vergisi Alacak!

Lugano Kripto Para Vergisi Alacak! İsviçre’nin Lugano şehri, kripto para benimsenmesini teşvik etmek için yeni bir adım attı. Şehir yönetimi, vatandaşların ve şirketlerin belediye hizmetleri ve vergi ödemeleri için de artık Bitcoin ve USDT kullanabileceğini duyurdu. Ödemeler, İsviçre’nin kurumsal şirketlere de kripto para hizmeti sağlayan Bitcoin Suisse adlı platformu vasıtasıyla yapılacak. Kağıt fatura üzerindeki QR kod üzerinden, kişi istediği mobil cüzdanı kullanarak işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Dikkatinizi çekebilir: Floki, Yatırım Ardından Değerlendi!

Şehirde Bitcoin, Tether (USDT) ve şehrin kendi token’ı olan LVGA ile gıdadan elektroniğe, ilaçtan emlak ödemelerine kadar birçok alım ve satım işlemi yapılabiliyor. Bu gelişme, Lugano’nun kripto para merkezi olma hedefine yönelik önemli bir adım olarak görülüyor. Şehir, dünyanın dört bir yanından kripto para şirketlerini çekmeye çalışıyor. Lugano’nun bu kararı, İsviçre’nin kripto paralara yönelik olumlu yaklaşımını da yansıtıyor. İsviçre’nin Zug kantonunda da 2021’den bu yana Bitcoin ve Ether ile ödemeler yapılabiliyor.

Lugano Kripto Para Benimsenmesini Teşvik Amaçlı Diğer Adımları

Şehir, kripto para benimsenmesini teşvik etmek için aşağıdaki adımları da atıyor: Şehir, kripto para eğitim programları sunuyo, kripto para şirketlerine vergi teşvikleri sağlıyor, kripto para konferansları ve etkinlikleri düzenliyor. Bu adımlar, Lugano’nun kripto para alanında önemli bir merkez haline gelmesini sağlayabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version