Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.660
% 5.21
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.660
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Ethereum Tabanlı Life (LTN) Nedir?

Life (LTN) nedir? Life (LTN) Token, hayır kurumlarına yönelik çalışan bir kripto para birimidir. Ethereum Blockchain’i  üstüne inşa edilen bir ERC-20 tokenıdır. Life Token alan kullanıcılar anlaşmalı hayır kurumlarına destekte bulunabiliyorlar. LTN Token, bir blockchain projesidir. LTN Token’ı hayır kurumlarına destek amacıyla alım işlemi yapan kullanıcılara tutarın %5’i iade ediliyor. Coinmühendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Life (LTN) nedir?

Projenin amacı; yatırım işlemlerinden arta kalan tutarın belirli bir kısmını dünyada gerçekleşen intihar olaylarını önlemek için kullanılmaktadır. Bu sayede benzersiz bir kripto para birimidir. Proje, coin alanların haftalık gerçekleştirdiği işlemlerden arta kalan kısmının %5’ini yatırımcılarına geri verirken, %3’ünu hayır kurumlarına, %1’ini ise proje tanıtımında kullanmaktadır. Proje, ilk bir ay içerisinde 1 milyon dolar topladı. Kullanıcılar, diğer anlamsız meme kripto para birimleri ile karıştırılmaması gerektiğini düşünüyor.

Binance ağında başladıktan yaklaşık bir ay sonra intiharı önleme amacı için 1 milyon doları aşkın para toplamayı başardılar. Ayrıca, bir NFT pazarı oluşturmayı amaçlamışlardır. Cuma günleri kendi Twitch kanallarında bağış için yayın açmaktadırlar. LTN Token, 2021 yılının Mayıs ayında piyasalarda listelenmeye başlamıştır. Yani piyasada yer alan yeni kripto para birimlerinden biridir.

Life (LTN) Token Avantajları ve Dezavantajları

  • Token’a yatırım yapan kullanıcılar %5 geri iade’nin yanı sıra projenin düzenlediği yarışmalara katılarak ödül kazanabilirler.
  • LTN Token sahibi olan yatırımcılar belirli vadede cüzdanlarını kilitleyerek pasif gelir elde edebilir.
  • Yatırımcılar çok hızlı bir şekilde alım-satım ve cüzdanlar arası sınır ötesi transfer işlemlerini gerçekleştirebilirler.
  • Yatırım yapan kişiler aynı zamanda otomatik olarak anlaşmalı kurumlara bağış yapmaktadır.
  • Life Token’ın dezavantajı ise şuanda kısıtlı bir erişime sahip olmasıdır ve Gate.io ve PancakeSwap borsalarında işlem görmektedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir