Kriptolar:
29213
Bitcoin:
$63.847
% 0.68
BTC Dominasyonu:
%54.2
% 0.10
Piyasa Değeri:
$2.29 T
% 0.46
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.847
BTC Dominasyonu:
% 54.2
Piyasa Değeri:
$2.29 T

Ethereum Tabanlı Altcoin, Yeni Oyun Ortaklığını Açıkladıktan Sonra Sadece 7 Gün İçinde %280 Yükseldi

Finansal hizmetlerde uzmanlaşmış bir altcoin, en popüler metaverse oyunlarından biriyle yeni bir ortaklık kurduktan sonra yükselişe geçti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Popüler sanal dünya The Sandbox’ın (SAND), Request’in muhasebe hizmetleri sepetini kullanmaya başladığına dair haberler yayıldıkça, Request Network’ün yerel token’ı REQ’nin fiyatı %280 yukarı fırladı. Altcoin birkaç gün içinde 0,20 dolardan 0,76 dolara yükseldi. Yazının yazıldığı sırada, REQ 0,73 dolardan işlem görüyordu.

Projenin web sitesine göre amaçları şu şekilde:

“Ödeme deneyimleri, kapalı ekosistemlerin dayattığı yapay engellerden arındırılmalıdır. Sorunsuz finansal deneyimler yaratmak için merkezi olmayan finans (DeFi) ekosisteminde önde gelen yenilikçiler ve kuruluşlarla birlikte çalışıyoruz.”

Request Network’ün ana özellikleri arasında, farklı kripto para birimlerinde ödeme almak için faturalar oluşturmanın yanı sıra finansal yönetim için muhasebe araçları yer almakta. Sandbox’ın kurucu ortağı Sebastien Borget, verimli iş akışını sağlamak için gereken çözümlerin kapsamını yalnızca Request Network’ün sunduğunu belirtti:

“Kripto ile uğraşan büyük şirketler için ödemeler ve muhasebe zorlayıcı. Çok sayıda blockchain cüzdan adresine manuel ödeme yapmak ve işlemlerin kaydedilmesi, her ay ekibin değerli zamanını ve enerjisini aldı. Çalışanlarımıza ve yüklenicilerimize yapılan ödemeleri otomatikleştirmenin ve yıllık mali denetimler sırasında şirketin kripto işlemlerini ve varlıklarını kolayca hesaba katmanın bir yoluna gerçekten ihtiyacımız vardı. Request Finance kullanmak, kripto ödemeleri yapmak için harcadığımız zamanı her ay %90 oranında azaltmamıza yardımcı oldu. Bu, yaratıcılar ve oyuncular topluluğumuz için daha iyi bir platform oluşturmaya odaklanmak için zamanımızı ve zihinsel kaynaklarımızı serbest bırakıyor.”

Request Network, Maker (MKR), Aave (AAVE), Ocean Protocol (OCEAN) ve The Graph (GRT) dahil olmak üzere bir dizi ortaklık kurmuştur.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir