Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.858
% 3.10
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.858
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Ethereum Mucidi Vitalik Buterin Şaşırttı: Bu 2 Altcoin’e İşaret Etti!

Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, önceki tahminlerine ve Bitcoin Cash’e yönelik bir tweet dizisi attı. Açıklamalarında, bu altcoin’in “çoğunlukla başarısızlık” olduğunu söyledi. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Ethereum kurucusundan altcoin yorumları

Ethereum kurucu ortağı Buterin, piyasa değeri ile yirmi beşinci sırada yer alan Bitcoin Cash’in (BCH) daha önceki hareketlerine bakan, uzun bir Twitter dizisinde bu projenin “çoğunlukla başarısızlık” olduğunu kabul etti. Buterin tweetlerinden birinde, önde gelen Bitcoin fork’unun asi bir zihniyetten oluşan bir protesto hareketi olmaya odaklandığını ve bu nedenle tutarlı bir şekilde ilerleyemediğini yazdı.

Bitcoin Cash, daha büyük blok boyutu nedeniyle daha yüksek işlem hacmini ve daha düşük ücretleri destekleyebilen dünyanın ilk kripto para birimine alternatif olarak Ağustos 2017’de piyasaya sürüldü. Bitcoin Cash ilk başarıyı elde ettikten ve Kasım 2017’nin ortalarında piyasa değeriyle Ethereum’u geçmeyi başardıktan sonra Buterin, tartışmalı fork’un Bitcoin için “meşru bir rakip” olarak ortaya çıktığını tweetledi. Ancak 2022’de Bitcoin Cash, Kasım 2017’deki zirvesinden bu yana Bitcoin’e karşı %98 oranında düştü.

Buterin, bazıları neredeyse on yıl önce yapılmış olan diğer tahminlerinden bazılarını da tekrar gözden geçirdi. 27 yaşındaki Buterin, 2017’deki pahalı Bitcoin ücretleri hakkındaki tartışmalı yorumunu ele aldı ve Ethereum’un ölçeklendirme sorunları ışığında hala onların yanında olduğunu iddia etti. Buterin ayrıca başlangıçtaki proof-of-stake ve sharding yol haritasının gülünç derecede yanlış olduğunu da kabul etti. ETH kurucu ortağı ayrıca 2013’te altcoin’lerin büyüyeceğini tahmin etti.  Bunun da ötesinde, Buterin, Uniswap gibi merkezi olmayan bir borsanın ortaya çıkacağını öngördü. Ancak, 2021’de sektörü kasıp kavuran, NFT’leri tahmin edememişti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir