Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.994
% 0.83
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.994
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Ethereum Geliştiricileri, Daha Önce Açıklanan Merge Tarihini Onayladı

Ethereum geliştiricileri daha önceden açıklanan ve merakla beklenen Ethereum Merge’ünün 15 Eylül’de gerçekleşeceğini doğruladı.

Merakla beklenen Merge yükseltmesi üzerinde çalışan Ethereum geliştiricileri, Proof of Stake’e geçişin muhtemel resmi tarihi olarak daha önce açıklanan 15 Eylül tarihinde gerçekleşeceğini söyledi. Geçen hafta, Ethereum (ETH) yaratıcısı Vitalik Buterin, tahmine göre yükseltmenin 15 Eylül civarında gerçekleşebileceğini söyledi.

Bir Geliştirici Ethereum Merge’ünün Tarihi Hakkında Bilgi Verdi

Ethereum geliştiricilerinden biri attığı bir tweet dizisinde tüm piyasanın merakla beklediği Ethereum Merge’ü hakkında bilgi verdi.

Bu duyurular geçtiğimiz günlerde yapılan geliştiriciler toplantısında da doğrulandı. Ethereum baş geliştiricisi Tim Beiko konu hakkında şunları dedi:

“Bu noktada, Merge tarihinin değişmesine neden olabilecek tek şey, Bellatrix vurulduktan sonra hash oranında büyük bir düşüş olması olasılığı. Örneğin, 5875000000000000000000000 seviyeli zorluğun 15 Eylül’den birkaç hafta sonra bozulmasını görürsek, bir TTD seviyesini koordine edebiliriz”

15 Eylül’ün geçici tarih aralığı, kripto çevreleri tarafından bildirilen, geçen hafta bir geliştiriciler toplantısında belirlenmişti. Büyük beklentilerin yanı sıra, Ethereum ekibi, bildirildiği gibi Merge hakkında bazı yaygın Ethereum gas ücretleri hakkındaki “yanlış anlamaları” da açıklamalarla çürüttü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version