Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.939
% 5.45
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.939
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Ethereum Classic’ın Hash Oranı Yüzde 280 Arttı

Ethereum’da Merge’ün gerçekleşmesinin ardından Ethereum madencilerinin yeni odağı Ethereum Classic oldu.

Ethereum’un Merge ile birlikte madenciliğe veda etmesinin ardından madencilerin büyük kısmı operasyonlarını Ethereum Classic’e taşıdı ve bu geçiş hash oranına yansıdı. Verilere göre Ethereum Classic’in hash oranı yaklaşık yüzde 280 yükseliş gösterdi.

Ethereum Classic’ın Hash Oranında Ciddi Artış

Ethereum Merge ile birlikte Mainnet güncellemesini tamamlandı ve ağ Proof of Work’e veda etti. Bu gelişmeyle beraber Ethereum madenciliği dönemi de kapanmış oldu. Ethereum madenciliğinin bitmiş olması ağın harcadığı enerjiyi yaklaşık olarak yüzde 99,5 azalttı. ETH madencileri ise operasyonlarını başka bir ağda devam ettirmeyi seçtiler. Bu alanda da en çok öne çıkan Ethereum Classic oldu.

Ethereum Classic Hashrate Kaynek: 2miners.com

Grafikten de görüldüğü üzere Ethereum Classic’ın hash oranında ciddi bir artış görülüyor.

Kripto madenciliği çıktısının bir ölçüsü olan hash oranı, 24 saat önceki 64 TH/s hash oranından yüzde 280 daha yüksek olan saniyede 184 terahash’e (TH/s) kadar çıktı. Özellikle, 2Miners madencilik havuzundan elde edilen verilere göre, Ethereum Classic’in hash oranı son 30 günde ise yaklaşık yüzde 500’lük bir büyüme kaydetti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir