Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.463
% 0.46
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.463
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ethereum Balinaları, MATIC ve Bu Altcoin’lere Saldırıyor!

WhaleStats tarafından izlenen en büyük Ethereum balinaları, kripto para piyasası kan kaybederken Shiba Inu (SHIB) ve Polygon (MATIC) gibi bir dizi altcoin’i biriktiriyor.

Ethereum balinaları, Shiba Inu’yu zirveye taşıyor

Dünyanın en büyük Ethereum balinaları hala Shiba Inu (SHIB) biriktirse de, istatistikler bireysel yatırımcıların büyük çoğunluğunun SHIB’e yatırım yapmaktan uzak olduğunu söylüyor. Balina izleme botu WhaleStats’ın yakın tarihli bir tweetine göre, ETH katman-2 ölçekleme çözümü Polygon (MATIC), ilk 500 Ethereum cüzdanı arasında en aktif şekilde işlem gören kripto para birimi olarak geride bırakıldı. WhaleStats’ın mesajı Shiba’nın önemli başarılı elde ettiğini ve popülerliğini sürdürdüğünü belirtiyor:

SHIB, MATIC’i ilk 500 ETH balinası arasında en çok işlem gören token olmak için çevirdi.

Ek olarak, WhaleStats’a göre, ilk 5.000 Ethereum balinası ortaklaşa 1.46 milyar dolar değerinde Shiba Inu’ya sahip. Önde gelen kripto para borsası FTX’in yerel token’i olan FTX Token (FTT), hesaplarında 1,22 milyar dolar değerinde FTT tutan derin cepli cüzdanlar arasında öne çıkan bir diğer kripto para birimi. FTX ekosistemi, yatırımcılara daha düşük ticaret maliyetleri ve indirimler dahil olmak üzere bir dizi avantaj sağlayan FTT tarafından desteklenmektedir. Polygon, SHIB’nin gölgesinde kalsa da, Aralık 2017’de 332.59 milyon dolarlık piyasa değeri ile ETH balinaları arasında favori token olmaya devam ediyor.

Shiba Inu yatırımcılarının yarısından fazlası zararda

Kripto analitik şirketi IntotheBlock’a göre, son kripto piyasası satışları ışığında, SHIB sahiplerinin yüzde 52’si şu anda tokeni satın aldıklarından daha düşük bir fiyata tutuyor. Bununla birlikte, analatik firmasına göre, köpek temalı kripto para birimi Dogecoin’deki (DOGE) yatırımcılar, paralarının %57’sini karlı bir şekilde yatırarak şimdiden kazanç elde ediyor.

coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere, Shiba Inu (SHIB) fiyatı Adam ve Eve olarak tanımlanan bir dipten dönüş formasyonunu tamamlamak üzere. Analist Indrashish Mitra’nın teknik analizlerine ve fiyat tahminlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir