Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.250
% 0.38
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.250
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Ethereum Akıllı Sözleşmeleri Artış Gösteriyor

Merge güncellemesiyle PoS sistemine geçen Ethereum (ETH), son 16 ayın en yüksek akıllı sözleşme sayısına ulaştı.

Merkeziyetsiz akıllı sözleşmeler platformu Ethereum, kripto ayı piyasasında Merge güncellemesini başarıyla gerçekleştirdi. Ancak piyasa koşullarının da etkisiyle, fiyat yönünde başarılı olamadı. ETH fiyatı düşüş yönlü ivmesini sürdürdü. PoS yapısına bürünen ETH, akıllı sözleşmeler için daha verimli bir hale geldi. Gas ücretlerindeki düşüş, platform üzerindeki uygulamalara olumlu yansıdı. Fiyat istikrarı, artan rekabet koşulları ve kripto ayı piyasasına rağmen ETH ağındaki akıllı sözleşmeler artış gösteriyor.

Ethereum Akıllı Sözleşme Sayısı Zirvede

Popüler kripto para Ethereum, küresel yatırım endeksinde ikinci en büyük proje olarak öne çıkıyor. Ancak, Merge güncellemesine kadar ağın pahalılığı sorunları beraberinde getiriyordu. Akıllı sözleşmeler bu nedenle BNB Chain tarafına kaydı. ETH bu durumu çözmek için Merge ile başarılı bir gelişme yaşadı.

Problemlerin çözülmesiyle birlikte, girişimciler popüler projeye akın ediyor. Ethereum tabanlı proje çıkaran, akıllı sözleşmeler yazan kişi sayısında gözle görülür bir artış yaşandı.

CryptoQuant‘ın yaptığı analize göre, 9 Ekim tarihinden sonra ETH tabanlı akıllı sözleşmelerde artış yaşandı. Büyük bir ivme kazanan yeni sözleşme sayısı, ağdaki beklentileri olumlu hale getirdi. Analiste göre, geliştiriciler pazarın geleceği ve ağdaki durumlar hakkında iyimserleşti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version