Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.455
% 1.03
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.455
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

ETH, AVAX ve MATIC Fiyatı Ne Durumda? | Güncel Coin Yorumu

ETH, AVAX ve MATIC Fiyatı Ne Durumda?

ETH, AVAX ve MATIC tarafından grafik oluşumu, piyasadaki trendleri, işlem hacmini ve olası gelecek hamleleri değerlendiriyoruz.

ETHEREUM (ETH)

Ethereum, destek seviyesinden aldığı tepkiyle yükselişini sürdürmeye devam ediyor. Şu anda 2421 dolar seviyesinde fiyatlanan Ethereum için önemli direnç seviyemiz 2500 dolar.

Eğer bu seviye aşılırsa ve üstünde hacimli kapanışlar görülmeye başlarsa, Ethereum’un tekrar 2700 dolar seviyelerine doğru hareketlenme görebiliriz. Olası bir geri çekilme durumunda ise 2370 dolar seviyesi destek olarak görev yapacaktır. Bu seviyeden tepki alarak yükseliş trendini sürdürebiliriz.

Ethereum Grafiği

AVALANCHE (AVAX)

Avax grafiğinde oluşan bayrak formasyonu yukarı yönlü kırılımını tamamladı ve eğer beklentiye sadık kalınırsa, Avax’ta 56 dolar seviyesine doğru bir yükseliş görebiliriz. Şu anda Avax tarafında yükseliş için uygun senaryo mevcut durumda.

Trendin kırılmasıyla birlikte bir re-test hareketi gerçekleşti ve sonrasında yükselişine devam etti; bu durum formasyonların sağlam çalışması için olumlu bir gösterge olarak değerlendirilebilir. Olası geri çekilme hareketlerinde ise 33 dolar seviyesi destek olarak görev yapacaktır. Bu seviyenin kaybedilmesi düşüşleri derinleştirebilir.

İlginizi çekebilir: Binance 46. Launchpool Projesini Duyurdu!

AVAX Grafiği

MATIC (MATIC)

Matic tarafında güzel bir yapı oluşumu gözlemleniyor. Fiyat yatay trendin direnç seviyesini aşarak manipülasyon oluşturmuş ve ardından tekrar trend içine geri dönmüş, destek seviyesine kadar geri çekilme yaşamıştı.

Şu anda aynı destek seviyesinden tepki alarak yükselişini sürdürmeye başlamış durumda ve Matic tarafında olumsuz bir gelişme olmazsa, 0.92 fiyat bandına kadar bir hareket mümkün olabilir. 0.92 seviyesi önemli direnç bölgesi olarak karşımıza çıkıyor. Bu seviye aşılırsa ve fake olmayan bir kırılım görürsek,

Matic’te yeniden 1.18 fiyatlarını görebiliriz. Aksi bir senaryoda ise 0.77 ilk destek seviyemiz olacak ve eğer bu seviye kaybedilirse, tekrar ana destek seviyesi olan 0.70 fiyat bandına düşüş yaşanabilir.

MATIC Grafiği

ETH, AVAX ve MATIC Tokenlerini BinanceBitGetKucoinMexcHoubi ve Gate.io gibi Global Borsalardan kolayca alıp satabilirsiniz. Coin Mühendisi takipçilerine özel olarak tanımlanmış  indirim linkinden faydalanmak isterseniz, kayıt olmak istediğiniz borsanın üzerine tıklayarak referans kodumuzu kullanabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version