Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.594
% 0.75
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.594
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Eski BlackRock Yöneticisi Bitcoin ETF Hakkında Konuştu

BlackRock, ETF, Bitcoin ETF, Ethereum ETF, Bitcoin Haberleri, BlackRock ETF

BlackRock’un Eski Üst Düzey Yöneticisi, Bitcoin ETF’leri Hakkında İlginç Tahminlerde Bulundu

BlackRock’ta eski bir üst düzey yönetici olan Steven Schoenfield, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) yakın gelecekte bir Bitcoin spot borsa yatırım fonunu (ETF) onaylayacağını tahmin ediyor.

Schoenfield, bu tahmini Londra’daki Dijital Varlık Zirvesi’nde ETF’ler hakkındaki bir panel tartışması sırasında paylaştı.

Schoenfield, SEC’in tüm ETF başvurularını aynı anda onaylamak isteyeceğine inanıyor, böylece herhangi bir şirkete öncelik tanımamış olur. Ayrıca, SEC’in bekleyen ETF başvurularını ertelemesinin olumlu bir işaret olduğunu düşünüyor, çünkü düzenleyici artık başvuruları reddetmek yerine daha fazla açıklama talep ediyor.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Eski BlackRock Yöneticisi Schoenfield, “Bir Bitcoin spot ETF’si onaylanırsa, üç yıl içinde 150 ila 200 milyar dolarlık bir giriş olabileceğini ve bu, Bitcoin ürünlerinde yönetilen mevcut varlıkları büyük ölçüde artırabileceğini” belirtti.

Bu tahmin, kripto para piyasasının Bitcoin ETF’lerinin düzenleyici onayını büyük bir merakla beklediği bir dönemde geldi. Ancak Ethereum Vadeli İşlemler ETF’leri, başlangıçta beklenen ilgiyi çekemedi.


İlginizi Çekebilir: Ripple Labs ve Coinbase, Singapur’da Tam Lisans Aldı

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir