Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.981
% 6.47
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.981
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Enjin, 100 Milyon Dolarlık Metaverse Fonu Oluşturuyor

Enjin, metaverse’ü geliştirmek için 100 milyon dolarlık bir fon oluşturacağını duyurdu. 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Platform bugün bir duyuru yayımladı. Duyuruda Efinity Metaverse Fund adlı bir fon oluşturulacağı ve fonun Enjin ekosistemindeki oyun ve NFT geliştiricilerini desteklemek için kullanılacağı açıklandı.

Enjin geçtiğimiz Mart ayında Polkadot’taki NFT’ler için Efinity ekosistemini başlatmıştı. Şirket kripto varlık alım satım platformu Crypto .com’un liderlik ettiği bir finansman turunda 18.9 milyon dolar yatırım aldı. Enjin ayrıca fonun detayları hakkında da bilgi verdi ve açık ve özgür bir metaverse’ü desteklemeyi amaçladığını söyledi. 

Şirketlerin metaverse hamleleri, Facebook’un sektöre girişiyle hızlanıyor. Daha önce aktardığımız üzere Facebook metaverse’e odağını temsil eden “Meta” isim değişikliği ile birlikte, meteverse alanına 50 milyon dolarlık bir yatırım yapmıştı. Haberin ardından Nike ve Microsoft gibi devler de benzer adımlar attı.

%20 Yükseldi

Haberin ardından Enjin (ENJ) bir sıçrama kaydetti ve 2.78 dolardan, 3.30 dolara kadar yükseldi. ENJ, yayın saati itibariyle 3.07 dolardan işlem görüyor. ENJ ayrıca Facebook’un metaverse hamlesi ile de iyi bir çıkış yaşamıştı. Varlık son yedi günde %46 değer kazandı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir