Kriptolar:
29660
Bitcoin:
$63.013
% 2.68
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.18
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.18
Korku & Açgözlülük:
56 / 100
Bitcoin:
$ 63.013
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.26 T

En İyi NFT Kullanım Alanları

 

EN İYİ 5 NFT KULLANIM ALANLARI

NFT‘lerin geliştirilmesi sayesinde kripto sanatı ve dijital koleksiyonluklar ortaya çıktı, fakat gelişmeler bunlarla sınırlı değil. Sanattan müziğe ,oyundan lojistiğe kadar çok büyük bir alanı kapsamış durumdadır NFT furyası.

Peki bizler NFT yi hangi alanlarda daha çok kullanırız?

Sanatsal NFT ler:
Benzersiz özelliklere sahip olarak ortaya çıkarılan bir NFT ,çok büyük bir sanat eseri haline dönüşebiliyor.Kopyalanmaları sanal ortamda mümkünken orjinalliğinin anlaşılması da bir o kadar kolaydır.

NFT Kullanım Alanları Nedir? (En Popüler 9 Alan!)

Oyun NFT’leri:
Oyunlarda, takas edilebilir ve satın alınabilir benzersiz öğelere karşı kullanıcının çok büyük bir zaafı vardır . Nadirlik bu öğelerin fiyatını etkilemede önemli rol oynar ve oyuncular değerli, dijital öğeler fikrine her zaman sıcak bakmışlardır.

Müzik NFT’leri:
Nadirliği kabul görmüş bir NFT varlığa ses ekleyerek bir müzik eseri yaratabilirsiniz. Müziği NFT’lerle entegre etmek kullanım alanı bakımından harika bir fikirdir,ancak entegrenin başarılı olması için Müzik dünyasından büyük bir desteği alması gerekebilir.

Lojistik NFT’leri:
Blockchain teknolojisi değişmez ve şeffaf olduğu için onun bu özellikleri, tedarik zinciri verilerinin gerçek ve güvenilir olmasını sağlar. Gıdalar, mallar ve diğer bozulabilir ürünlerin nerede ve ne kadar süreyle kaldığını bilmek önemlidir.

Sizler üretilen bir ürüne önemli detayların bulunduğu bir NFT atayabilir ve bu sayede ürün takibini çok kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.Fakat bunların hepsi, tedarik zincirinin her bir aşamasının aynı altyapıyı kullanmasını gerektirir.Bu ise işi biraz zorlaştırabilir.

Finans NFT’leri:
NFT’ler finansal avantajlar da sunar.Bu NFT’lerin çoğu sanat eseri de olabilir.Ama asıl değerleri sundukları özellikten gelir. Örneğin sizler bir kripto borsasında bir çift token stake etmek istediğinizde bunun karşığında elinizde 1 adet NFT tutmanız gerekebilir.

NFT STAKING] How to use NFTs for Passive Income? - Metaverse Zeus

Stake gerçekleşmesi için elinizde tuttuğunuz NFT bir nevi diğer havuzdan faydalanmak için bilet görevi görmektedir.Stake gerçekleştirip yeni havuza katıldığınızda NFT otomatik olarak yakıma uğrar.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi NFT’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir