Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$65.302
% 4.86
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 65.302
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

En İyi 10 NFT Satışından 8’i CryptoPunks ve Bored Apes’e Ait

2021 yılında NFT sektörü birden popülerlik kazandı ve sporcular, müzisyenler, popüler kültür ünlüleri, NFT dünyasına akın etmeye başladı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

NonFungible.com son 30 günde gerçekleşen en yüksek 10 NFT satış verilerini paylaştı.

Paylaşılan verilere göre satılan 10 NFT’nin 4 tanesi CryptoPunk koleksiyonuna ve 4 tanesi ise Bored Apes koleksiyonuna ait olduğu görüldü. Diğer 2 NFT’den biri Decentraland’da bir arsa. Diğeri de XCOPYART tarafından oluşturulan “A Coin for the Ferryman” adlı 1.330 ETH’ye satılan sanat eseri.

En yüksek Bored Ape (#544) 22 Kasım’da 675.01 ETH’ye (2.81 milyon dolar) satıldı ve en yüksek CryptoPunks 11 Kasım’da 500 ETH’ye (2.38 milyon dolar) satıldı.

OpenSea’nin aylık verilerine göre, Bored Ape Yacht Club, toplam 44,8 bin ETH (yaklaşık 193 milyon dolar) hacmiyle en çok satan NFT koleksiyonu oldu.

En Popüler NFT Koleksiyonları: CryptoPunks ve Bored Ape Yacht Club

CryptoPunks NFT koleksiyonu, 2017 yılında Larva Labs tarafından Ethereum Blockchain üzerinde 10.000 benzersiz şekilde oluşturulmuş pikselli karakterdir. CryptoPunks, en eski NFT projelerinden biri olarak bilinir. Jay Z ve Snoop Dog gibi ünlüler bu punkları satın aldı ve CryptoPunks koleksiyonu birden popüler oldu.

Sotheby’s çağdaş sanat uzmanı Michael Bouhanna, CryptoPunks NFT’lerin piyasada en çok aranan NFT’ler arasında yer aldığını söyledi.

Bored Ape Yacht Club ise CryptoPunks’ın çıkışından dört yıl sonra ortaya çıktı. Koleksiyon, Nisan 2021’in sonlarında bir grup geliştirici ekip tarafından piyasaya sürüldü ve her bir maymun yaklaşık 190-200 dolara (0.08 ETH) satıldı. CNET’e göre, lansmandan 12 saat sonra koleksiyon tükendi. Sonuçta birçok ünlü bu kulübe girmeye başladı.

Bored Ape Yacht Club Ünlülerin Yeni Kulübü Mü?

Bored Ape Yacht Club son zamanlarda birçok ünlünün gözdesi haline geldi. Amerikalı rapçi Future kulübe katılan en son kişi oldu ve Bored Ape NFT’sini 28 Kasım’da Twitter’daki profil resmi yaparak “gm” başlığıyla paylaştı.

Kasım ayında, TV sunucusu Jimmy Fallon da kulübe katılan ünlü isimlerden oldu.

NFTnow’a göre, diğer ünlü üyeler arasında NBA oyuncusu Stephen Curry, eski NBA oyuncusu Shaquille O’Neal, Steve Aoki, The Chainsmokers ve Marshmello yer aldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version