Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

En Fazla Stake Edilen Altcoin’ler Açıklandı: İşte Liste!

Piyasa değerine göre sekizinci sırada yer alan popüler altcoin projesi Solana, staking değeri açısından şu anda en büyük blockchain olarak karşımızda duruyor. Solana (SOL)’nın ardından piyasa değeri bakımından yedinci sırada olan Terra (LUNA) geliyor. Onu takip eden altcoin ise piyasa değeri sıralamasında ikinci durumda olan Ethereum. İlk on altcoinin listesi ve detaylar Coinmühendisi.com’da.

En çok bu altcoin projeleri stake ediliyor

Staking Rewards’a göre, Solana (SOL) şu anda toplam stake edilen değer açısından tüm önemli kripto para birimleri arasında en büyük stake edilen kripto para konumunda. Birkaç platformda doğrudan stake edilen SOL tokenlerinin değeri 39,3 milyar doları buluyor. Bu da Solana (SOL)’yı en büyük stake edilen kripto para birimleri arasında zirve noktasına taşımış bulunuyor. Bu arada, Solana (SOL)’nın zirvesinde olduğu “stake değeri” listesinde Terra (LUNA) 30,1 milyar dolar değer ile ikinci sırada yer alıyor. Ethereum ise 27,9 milyar dolarlık hisse değeriyle listede üçüncü sırada kendine yer bulabiliyor. Piyasa değeri bakımından dokuzuncu sırada olan Cardano (ADA) listenin dördüncü sırasında, değeri ise 22 milyar dolar.

Staking Rewards‘a göre, LUNA’daki yaklaşık 30 milyar dolar, tokenin 34 milyar dolarlık piyasa değerinin çoğunluğunu temsil eden birkaç protokole doğrudan yerleştirilmiş durumda. Aynı durum Solana (SOL) için de geçerli. SOL fiyatı, 24 Şubat’ta 75.36 dolar seviyesinden sıçrayarak 2 Mart’ta gün içi en yüksek seviyesi olan 106 dolara ulaştı ve toparlanan piyasada güçlü bir alım dalgasıyla karşılaştı. Solana (SOL), kripto endüstrisinin bir kez daha 2 trilyon doları aşan toplam sermaye ile ani bir sıçrama ile karşı karşıya kalmasıyla yükselmiş durumda.

Ethereum katili Solana

Ethereum katili olarak lanse edilen Solana (SOL) geçtiğimiz yıl etkileyici bir performans sergiledi ve pazarda önemli ölçüde büyüdü. Ethereum katili bu yılın başındaki kripto çöküşünden sonra 100 dolar eşiğinin üzerine çıkmayı başardı. Ethereum katili Solana (SOL), Gemini Borsası’na da giriş yaptı. Mevcut fiyatlarla Solana, 261 dolarlık son ATH’sinden değerinin neredeyse %70’ini kaybetmiş durumda. Artı bir husus olarak, SOL’un düşüş trendi, Ocak ayının sonundan bu yana yatay konsolidasyonda işlem gördüğü için önemli ölçüde yavaşladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir