Kriptolar:
29659
Bitcoin:
$61.292
% 0.22
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.03
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.79
Korku & Açgözlülük:
53 / 100
Bitcoin:
$ 61.292
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.26 T

En Büyük Balinalar, Bu 10 Altcoin’i Alıyor: Bunları ise Satıyor!

Ethereum, geçen haftadan bu yana %10 değer kaybederek ilk 10 arasında en büyük kaybı yaşadı. Altcoin piyasası da bu ivmeyi takip ediyor. Apecoin, oldukça yüksek bir işlem hacmiyle büyük satışlara rağmen en çok satın alınan listesinde ilk 10’da kalmayı başardı. Diğer yandan ETH, USDC ve USDT başta olmak üzere balinalar bu altcoin projelerini elden çıkartıyor.

Balinalar bugün en fazla bu 10 altcoin projesini sattı

Geçtiğimiz son 24 saat içinde kripto para piyasasının geneli düşüş eğilimi gösterdi. USDC veya USDT, balinaların en çok işlem yaptığı stablecoin’ler arasında yer aldı. Balinalar ayrıca, altına sabitlenen PAXG üzerinde işlemlerini artırıyor. İlginç bir şekilde, Ethereum tabanlı bir metaverse coin projesi olan SAND bu esnada yaklaşık 25 bin dolarla en çok satılanlar listesinde 4.sırada. Balinaların dalgalı piyasa dönemlerinde riskli kriptolardan uzaklaştığı göz önüne alındığında, AAVE oldukça düşük bir işlem hacmiyle listeyi son sırada tamamlıyor.

WhaleStats tarafından sağlanan verilere göre, Ethereum balinaları geçtiğimiz 24 saatlik zaman diliminde en fazla aşağıdaki altcoin projelerini sattı.

  1. Ethereum (ETH)
  2. USD Coin (USDC)
  3. Tether (USDT)
  4. Sandbox (SAND)
  5. Apecoin (APE)
  6. Gala Games (GALA)
  7. Paxos Gold (PAXG)
  8. Decentraland (MANA)
  9. Pax Dollar (USDP)
  10. Aave (AAVE)

En çok satın alınan coin’ler

ETH, USDC, USDT, APE ve MANA gibi tipik balina token’leri, her iki listede olmaları nedeniyle bugün en fazla işlem gören kripto para birimleri. FTX borsasının yerel tokeni olan FTT, bu esnada nerdeyse 1 milyon dolarlık satın alımla listenin ilk sırasına ulaştı. FTT bu esnada yaklaşık %5 değer kaybetti.

Bu arada, Coinmuhendisi.com haberlerinde yer verdiğimiz üzere, “Saruman” adlı bir Ethereum balinası yükselü miktarlarda WBTC ve WETH aldı. 2 milyon dolarla ilk sırada yer alan Ethereum ile birlikte listenin genel görünümü aşağıdaki gibi.

  1. Ethereum (ETH)
  2. FTX Token (FTT)
  3. USD Coin (USDC)
  4. Tether (USDT)
  5. Apecoin (APE)
  6. Orchid (OXT)
  7. Gala Games (GALA)
  8. LoopringCoin (LRC)
  9. Decentraland (MANA)
  10. Dai Stablecoin (DAI)

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir