Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.750
% 1.34
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.750
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Elon Musk’tan Bomba Dogecoin Duyurusu: Fiyat Fırladı!

Elon Musk, Tesla’nın artık Dogecoin (DOGE) ile ödeme kabul ettiğini, SpaceX için duyurunun yakın olduğunu açıkladı. Geçtiğimiz saatlerde Twitter’dan yaptığı açıklamaların ardından tüm piyasa kırmızıyken DOGE tek başına yükselişe geçti.

Dogecoin atakta, Elon Musk dev haberi verdi

Elon Musk, CEO’su olduğu şirketlerinin gelecekte Dogecoin ile ödeme kabul etmesi için adımları hızlandırıyor. Son tweetin de, uzay taşımacılığı şirketi Space’in yakında DOGE ile ödeme kabul edebileceğini duyurdu. Bu esnada, Dogecoin fiyatı kısa sürede yükselişe geçti. Bir saatten kısa bir süre içinde 0,07 dolardan %15 yükselerek 0,09 dolara ulaştı.

Tesla ürünleri için Dogecoin cüzdanı

DOGE kullanarak satın almak için Dogecoin cüzdanı gerekiyor. Tesla ayrıca, Dogecoin’in Tesla’nın cüzdanına doğru bir şekilde aktarılmasını sağlamanın alıcının sorumluluğunda olduğunu kaydetti. Ancak, tüm Tesla ürünleri Dogecoin tarafından satın alınmaya uygun değil. Müşterilerin, Tesla web sitesinde Dogecoin’e uygun ürünler için sipariş düğmesinin yanında DOGE simgesini araması gerekiyor.

Elon Musk, uzun bir aradan sonra sahaya geri döndü

Dogecoin’in fiyat performansı 2022’de berbat olsa da, dünyanın en zengin insanı olmaya devam eden Musk, meme coin’i ayakta tutmaya yardımcı oluyor. Mart ayında Tesla patronu DOGE satmadığını doğruladı. Teknoloji devi, DOGE için bir yükseliş gelişimi olarak görülen Twitter’ı da satın alma yolunda ilerliyor. Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere Musk, kullanıcıların premium aboneliklerini meme coin ile ödeyebilmeleri için etkili sosyal medya platformunda bir ödeme seçeneği olarak DOGE’yi eklemeyi önerdi.

Elon Musk, Twitter yatırımcıları tarafından şirketteki hissesinin açıklanmasının gecikmesini gerekçe göstererek dava açmasının ardından Perşembe günü haberlerde yer aldı. Ana çekişme, Musk’ın 14 Mart itibariyle şirketteki toplam hissesini ifşa etmeyerek kendisi için 156 milyon dolar tasarruf etmesiydi. Söz konusu tarihe kadar Twitter’ın %5’inden fazlasını satın aldığını iddia ediyorlar.

Sonuç olarak, Musk’ın tweet’inden sonra Doge fiyatı 0,08538 dolara kadar yükseldi. Daha sonra küçük bir düzeltme gördü. Yazım sırasında 0,088 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir