Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.500
% 0.44
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.500
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

En Büyük 2.000 Balina, Bu Altcoin’den Alıyor!

Balina izleme platformu WhaleStats’a göre, Shiba Inu’nun Robinhood trade platformu tarafından beklenmedik ancak uzun zamandır beklenen listelenmesinden sonra, satın alma faaliyetine ek olarak token’le etkileşimler arttıkça, altcoin için balina faaliyeti kademeli olarak arttı.

Ethereum balinaları bu altcoin projesini çok sevdi!

WhaleStats tarafından sağlanan verilere göre, meme coin’i Shiba Inu, en büyük Ethereum cüzdanları tarafından en çok kullanılan akıllı sözleşme haline geldi. Balinalar token’i aktif olarak satın aldı ve bu da SHIB akıllı sözleşmesinin artan kullanımına yol açtı. Böylece köpek temalı meme coin’i en büyük 2.000 Ethereum cüzdanı arasında en çok kullanılan akıllı sözleşme haline geldi.

Yüksek kullanıma ek olarak, Shiba Inu için piyasa ve on-chain endeksler de bir artış görüyor. Balina adreslerinin ortalama bakiyesi 2,36 SHIB’ye ve hacim %436 artarak 53 milyon dolara yükseldi.

Daha önemli artış, balina adreslerindeki Shiba Inu (SHIB) net çıkışıydı ve neredeyse %500 arttı. Bu da balina cüzdanlarına çıkıştan daha fazla token aktığını göstererek, büyük yatırımcıların kısa ve orta vadede fiyatlarda bir yükseliş eğilimine işaret ediyor.

Balina adreslerindeki hem hacim hem de denge, büyük alıcılar arasında genellikle olumlu duygular gösteren önemli ölçütlerdir. Olumlu eğilim, son zamanlarda 1,3 milyar dolara yükselen Shiba Inu holdinglerinin değerine de yansıdı ve eski bir rakip olan FTX tokenini balinalar tarafından tutulan 1,1 milyar dolarlık token sayısı duyurularıyla ikinci sıraya yerleştirdi.

Ne yazık ki, yatırımcıları için meme coin’i SHIB, Kasım 2021’den bu yana maruz kaldığı kayıpların en azından bir kısmını geri alamıyor. Yazının yazıldığı sıralarda CoinMarketCap verilerine göre piyasa değeri bakımından 15. sırada yer alan altcoin, günlük bazda %0,98 artışla 0,00002568 dolardan işlem görüyordu. Öte yandan Shiba Inu, yaklaşık 5 ay önce görmüş olduğu 0,000088 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesinden %71 aşağıda bulunuyor.

Bu arada Coinmuhendisi.com haberlerinde de yer verdiğimiz üzere Robinhood listelemesi gibi büyük bir haberden sonra, SHIB, 100 günlük konsolidasyon kanalının kırılması için bile yeterli olmayan değerinin yaklaşık %24’ünü toplamayı başardı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir