Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.704
% 2.62
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.704
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Emre Aydın NFT Formatındaki İlk Şarkısını Satışa Koydu!

Türkiye’nin popüler müzisyenlerinden Emre Aydın, dün Twitter’da yaptığı bir açıklama ile NFT formatındaki ilk şarkısını satışa koyduğunu açıkladı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de sanatçıların NFT’ye olan ilgisi gün geçtikçe artıyor. Hali hazırda zaten uzun zamandır kripto para dünyasıyla iç içe olan Emre Aydın da NFT formatındaki şarkısını yayınladı.

Aydın, İstanbul’da yazdığı ve Stockholm’de Mats Valentin’le kaydettiği “Ratatan” isimli şarkısını OpenSea’de satışa koydu. 1.9 ETH‘den (8.292,47 dolar) satışa sunulan Ratatan için teklif verme süresi 28 Kasım 2021’de sona erecek.

Emre Aydın, NFT formatındaki şarkısı için şu açıklamayı yaptı:

“ilk NFT şarkım. Şarkıyı istanbul’da yazdım ve sanırım 3 yıl önce stockholm’de kaydettim. Kapakta yer alan fotoğrafı yine stockholm’de bir leica m9 ile çektim. Ayrıca kapakta yer alan el yazı da bana ait.”

Bu arada NFT olarak satışa sunulan şarkı radyo ve televizyonlara servis edilmeyecek. Ayrıca kopyanın sahibi ömür boyu Emre Aydın’ın tüm konserlerine yanında bir kişi ile katılabilecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir